به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، حجت الاسلام والمسلمین «سید رحمت الله سیادت» ظهر امروز( ۹ آذر ماه) در خطبه های نماز جمعه شهر پاتاوه، ضمن توصیه خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی؛ به موضوع تقوا و تربیت قرآنی حضرت فاطمه زهرا (س) اشاره و اظهار کرد: آن حضرت (سلام الله علیها) فرمودند «تقوای خدا را آن گونه که باید در پیش گیرید، ما وسیله خداییم در میان بندگانش و خواص او هستیم و جایگاه قدس اویم ما حجت او هستیم در آن هنگام که نامرئی است و ما وارثان پیامبران هستیم».
امام جمعه شهر پاتاوه با اشاره به بیش از ۳۰ آیه قرآن در خطبه فدکیه حضرت فاطمه زهرا(س)، گفت: آنچه این استنادات متکثر و متنوع قرآنی بسیار مهم و قابل توجه مینماید، مهندسی تبیینی است که آن حضرت سلام الله علیها مبتنی بر معارف قرآن انجام دادهاند .
وی ادامه داد: راز این مهندسی تبیین مستند بر قرآن را حضرت امام صادق (ع) چنین بیان میفرمایند «کسی که حقیقت را از طریق قرآن نشناسد، از گزند فتنهها مصون نخواهد ماند».
حجت الاسلام سیادت با اشاره به سخنی از رسول اکرم (ص)، افزود: «هرگاه امور همچون پارههای شب تار بر شما مشتبه و مبهم گشت، به قرآن رو آورید یا پناه ببرید».
خطیب جمعه پاتاوه به ویژگی های قرآن کریم اشاره و تصریح کرد: قرآن، کتابی است که به صراحت سخن الهی را میرساند، صادق است، باطل در آن راه پیدا نمیکند، نورانی و نورافشان در بیان حقایق است، بصیرت بخشی، واضح، روشن و آشکار است، معانی عمیق آن قابل کشف و ظواهر آن آشکار، پیرو آن به مرتبهای میرسند که مورد حسرت دیگران و الگوی دیگران قرار میگیرند.
وی در ادامه این مطلب، بیان کرد: راهبر تبعیت کنندگان خود به بهشت رضوان میباشد، استماع آن موجب نجات میشود، به وسیله قرآن حجتهای روشنی بخش الهی میتوان رسید، واجبات الهی در آن تفسیر شده و از محارم الهی بر حذر داشته شده، در اثبات معارف دین دلایل آشکار و براهین کافی دارد، جامعیت دارد و علاوه بر واجبات، محرمات، مستحبات، مکروهات، مباهات و احکام دیگر را نیز ثبت و مکتوب دارد که تمامی ویژگیهای قرآن در حضرات معصومین علیهم السلام هم هستند.
حجت الاسلام سیادت در خطبه سیاسی نماز با تبریک پیروزی همه جانبه جبهه مقاومت در راس حزب الله لبنان بر علیه استکبار جهانی، دهه فاطمیه( سلام الله علیها ) را فرصت تبیین اندیشه مقاومت دانست و گفت: چون منطق مقاومت، خطرناکترین عامل برای نظام سلطه و استکبار جهانی است، صهیونیزم از هیچ چیزی مانند منطق مقاومت و فراگیری گفتمان آن نمیهراسد، بنابراین تمام تلاش و اهتمام خود را بر نابودی مقاومت متمرکز نموده و در این راه صدها میلیارد دلار هزینه کردند و به لطف الهی شکست خوردند.
امام جمعه شهر پاتاوه یادآور شد: رژیم صهیونیستی و حامیان آن در این جنگ نابرابر ۶۰ روزه علیه جبهه مقاومت حزبالله قهرمان و مقاوم با تمام قوا و حمایت همه جانبه استکبار جهانی از آنها انواع جنایت ها را انجام دادند ولی در اهداف خود موفق نشدند.
وی به چند دلیل شکست خفت ررژیم کودک کش در آینده جنگ اخیر اشاره کرد و گفت: توافق آتش بس از طرف رژیم کودک کش یعنی تسلیم در برابر مقاومت جبهه حق، ناتوانی رژیم صهیونیستی از خلع سلاح و نابودی حزب الله، عدم دستیابی به زرادخانه های موشکی و توپخانهای حزب الله، شکست لشکر مجهز و بسیار قوی و مجهز به سلاحهای پیشرفته رژیم جانی در تصرف جنوب لبنان از جمله این دلایل هستند.
حجت الاسلام سیادت با اشاره به اینکه تصورات و توهمات غلط سران جنایت رژیم در خصوص دستیابی به اهداف نامشروعشان پس از ترور و به شهادت رساندن عالم بیبدیل سید حسن نصرالله و برخی فرماندهان حزب الله با انجام عملیاتهای محیر العقول حزب الله بر باد رفت، افزود: سردرگمی، بهت، تحیر، یاس، آشفتگی در تصمیم، ضعف و استیصال از ضربه به جبهه مقاومت، حال و روز این ساعات سران قاتل رژیم است.
امام جمعه شهر پاتاوه ادامه داد: باند جنایتکار حتی به هیچ کدام از اهداف خود در حمله به لبنان نزدیک هم نشدند، بلکه شدت ضربات دریافتی از حزب الله عامل کوتاه آمدن رژیم نامشروع از ادامه روند جنگ بوده است.
وی یادآور شد: تحمیل آتش بس به رژیم بدون اینکه حزب الله ملزم به پذیرش پیش شرطهای رژیم گردد، نمایانگر صحنه واقعی معادله نبرد و طرف پیروز است.
حجت الاسلام سیادت خاطرنشان کرد: انزوای مطلق سیاسی رسانهای رژیم و اعتراف به شکست خسارتهای شدید به زیرساخت های نظامی رژیم، اتفاقی تاریخی و از نظر حزب الله یوم الله و صدمات جبران ناپذیر به ارتش تروریست صهیونی و محاکمه قطعی سران رژیم بود.
امام جمعه شهر پاتاوه در بخش دیگری از خطبه، به سالروز شهادت آیت الله سید حسن مدرس توسط ماموران رضا شاه ملعون در کاشمر در سال ۱۳۱۶ شمسی و تشییع شهید گمنام در شهرپاتاوه و گرامی داشت روز مجلس به سخنان امامین انقلاب اشاره کرد و افزود: «مدرسها باید بر راس قوه مقننه، مجریه و قضائیه باشند تا کشور از این حال فلاکت بیرون بیاید و فرمود: «مثل شهید مدرس را انتخاب کنید».
وی به مهم ترین ویژگیهای شهید مدرس اشاره کرد و گفت: صداقت و صراحت در صیانت از مصالح کشور، بصیرت و بینش سیاسی، شجاعت در مبارزه سیاسی بیتأثیری تهدیدها در شخصیت او، ساده زیستی، مردمی بودن، روحیه خدمت به خلق از جمله این ویژگی ها هستند.
نظر شما