به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، مساجد در جامعه اسلامی، مکانی برای عبادت و ارتباط با خداوند و پایگاهی برای پرورش انسانهای متعهد، ایجاد همبستگی اجتماعی و اجرای برنامههای فرهنگی و اجتماعی به شمار میروند. در استان فارس، با قدمت و اصالت فرهنگی غنی، مساجد همواره نقشی محوری در تحولات اجتماعی و فرهنگی ایفا کردهاند.
در دیدار مسئولان ارشد نهادهای مرتبط با مساجد با استاندار فارس، بر اهمیت این نهاد مقدس و ظرفیتهای بیپایان آن برای حل چالشهای اجتماعی و تقویت انسجام جامعه تأکید شد.
استاندار فارس در جریان این دیدار با اشاره به ظرفیتهای عظیم انسانی و اجتماعی مساجد گفت: توانمندیها و سرمایههای مردمی زیادی در دل مسجد نهفته است که باید از آن استفاده کرد.
امیری، مسجد را یکی از مهمترین ارکان جامعه اسلامی معرفی کرد و با تأکید بر جایگاه آن در آیات و روایات افزود: من خود بزرگشده مسجد هستم و باور دارم که این نهاد مقدس میتواند نقشی حیاتی در رشد و پرورش انسانهای متعهد و انقلابی ایفا کند.
بیش از ۱۳۰۰ کانون فعال در مساجد فارس
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد فارس، نیز در این دیدار گزارشی از فعالیتهای گسترده کانونهای فرهنگی ارائه داد و گفت: بیش از ۱۳۰۰ کانون در مساجد استان فارس فعال هستند و در طول سال برنامههای متنوعی در حوزههای قرآنی، فرهنگی، ادبی، هنری، علمی، پژوهشی، ورزشی و مناسبتی اجرا میکنند.
حجتالاسلام حسین امیدی، همچنین با اشاره به نقش پررنگ مساجد در وقایع مهم کشور، افزود: حضور مساجد در کمک به جبهه مقاومت، یاریرسانی در ایام بیماری کرونا، سیل و زلزله، و سایر اتفاقات ملی و محلی، نمونه بارزی از بهرهمندی از ظرفیتهای مردمی در این مراکز است.
شبکهسازی مساجد شیراز
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد فارس، در ادامه این دیدار به خدمات گستردهای که در مساجد شیراز انجام شده است اشاره کرد و از آغاز فرآیند شبکهسازی مساجد خبر داد.
وی گفت: بر اساس توصیه نماینده ولیفقیه در استان، سرکشی و بازدید منظم از مساجد صورت میگیرد تا ضمن تقویت تعاملات، همگرایی بیشتری میان این مراکز ایجاد شود.
با وجود فعالیتهای گسترده مساجد فارس، استفاده بهینهتر از ظرفیتهای آنها میتواند زمینهساز افزایش مشارکت مردمی، تربیت نسلهای آینده، و تقویت روحیه همبستگی در جامعه شود.
نظر شما