به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، مهرداد جهانی امروز (۲۴ آذر) در نشست خبری با اصحاب رسانه، ضمن ارایه گزارشی از فعالیت های این اداره در بخش های مختلف، گفت: تکمیل پروژهای نیمه تمام از برنامه های اولویت دار راهداری است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی با اشاره به اینکه از ۳۷ نقطه حادثه خیز در راه های استان، ۲۰ نقطه حادثهخیز رفع شده است، بیان کرد:۲۰۰ نقطه مستعد حادثه در استان رفع خطر شده و ۱۷ نقطه دیگر در جاده های استان در دست بررسی است.
این مقام مسئول در ادامه با بیان اینمه استان مرکزی، جزو پنج استان برتر در راستای نهضت ملی آسفالت شناخته شده است، ادامه داد: این اداره در جذب سهیمه قیر، به عنوان اداره کل برتر شناخته و امسال ۲۲ هزار تن قیر از محل اعتبارات ملی برای کمک به ساخت پروژههای راهداری وارد استان شد.
جهانی این مهم را سبب پیشرفت در تکمیل طرحها و پروژه های جاده ای دانست و بیان داشت: پروژه جاده اراک - فرمهین یکی از دغدغههای این اداره کل است و تمام تلاش خود را برای اتمام این پروژه و حذف نقطهای حادثهخیز بکار گرفتهایم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی در ادامه با اشاره به اینکه ساخت پایانههای مسافربری برعهده شهرداری است، ادامه داد: شرکتهای مسافربری بهرهبردار، پایانهها هستند و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای بر حمل مسافر نظارت دارد.
جهانی در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص حمل بار توسط برخی اتوبوس ها، گفت: حمل بار، توسط ناوگان اتوبوسرانی برخلاف قانون است اما چون در سالهای گذشته بهای بلیت اتوبوس با توجه به تورم افزایش نیافته، حمل بار با اتوبوس در راستای کمک به مردم و همچنین شرکت های حمل و نقل انجام میشود.
وی همچنین به دوربینهای نظارتی در استان اشاره کرد و اظهار داشت: این دوربین ها از ۳۹ دستگاه به ۷۰ دستگاه افزایش یافته و دوربینهای ثبت تخلفات رانندگی هم از ۸۶ دستگاه به ۹۹ دستگاه رسیده است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان در ادامه با بیان اینکه ۲۸ هزار میلیارد ریال اعتبار ملی امسال برای اداره کل راهداری و حمل و نقل استان مرکزی در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: سال گذشته ۱۷ هزار میلیارد ریال برای این اداره کل اعتبارات پیش بینی شد.
وی با اشاره به اینکه در راستای تکمیل طرح های نیمه تمام فعالیت های گسترده ای انجام شده است، گفت: در این راستا طی سه سال اخیر بالغ بر ۸۴ پروژه در حوزه های مختلف از جمله ساخت راه های روستایی، تقاطعات غیرهمسطح، پل، تعریض محورها، رفع نقاط حادثه خیز، تکمیل ساختمان راهدارخانه ها و... داشته است.
جهانی با اشاره به اینکه از این ۸۴ پروژه ۶۲ طرح از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا آذرماه ۱۴۰۲ تکمیل شده و ۲۲ طرح نیز طی یک سال اخیر تکمیل و به بهره برداری رسیده است، گفت: تکمیل تقاطع غیرهمسطح راه آهن پرندک در شهرستان زرندیه، تقاطع غیرهمسطح راه آهن نورآباد شازند، تقاطع غیرهمسطح کردیجان در شهرستان آشتیان، پروژه بزرگ تعریض محور آهنگران – ساروق – کمیجان، ساخت راه¬های روستایی امامزاده عباس به یاسبلاغ و سیجان – طرلان در شهرستان کمیجان، ماستر – گونه و زنگارک – سقرجوقک در شهرستان فراهان، دربر – ثمردشت و وسمق – هفتیان در شهرستان تفرش، اصفهانک و آزادکین در شهرستان زرندیه، چهارچریک، علی آباد و آدینه مسجد در شهرستان شازند و... از جمله این طرح ها است.
نظر شما