جلسه نقد و بررسی کتاب «الشیعة الامامیة و عقائدهم الاجماعیة» برگزار می شود

جلسه نقد و بررسی کتاب «الشیعة الامامیة و عقائدهم الاجماعیة» اثر دکتر فتح‌الله نجارزادگان در بنیاد بین المللی امامت برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان قم، جلسه نقد و بررسی کتاب «الشیعة الامامیة و عقائدهم الاجماعیة» نوشته حجت الاسلام والمسلمین فتح‌الله نجارزادگان روز چهارشنبه، ۲۸ آذرماه، پس از نماز مغرب و عشا در بنیاد بین‌المللی امامت برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین فتح‌الله نجارزادگان، استاد تمام دانشگاه تهران و از پژوهشگران برجسته حوزه علوم اسلامی، به ارائه دیدگاه‌ها و نظرات خود پیرامون محتوای کتاب خواهد پرداخت. 

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی فرمانیان، معاون فرهنگی مجمع جهانی اهل‌بیت و متخصص در مباحث فرق و مذاهب اسلامی، به نقد و بررسی نقاط مختلف کتاب می‌پردازد.

ناقد دوم نیز حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصفر جبرئیلی، عضوهیئت علمی دانشگاه تهران به نقد و ارزیابی این اثر می‌پردازند.

کتاب «الشیعه الامامیه و عقائدهم الاجماعیه» با هدف ارائه چکیده ای از اصول عقاید مورد اتفاق امامیه، توسط فتح الله نجارزادگان و معصومه رضوانی تالیف و با تقریظ آیت الله جعفر سبحانی از سوی انتشارات معارف اهل بیت الطاهرین(علیهم السلام) به زبان عربی به بازار نشر عرضه شده است. نویسندگان در این کتاب کوشیده اند جدا از اختلاف ها در مبانی و دیدگاه های اندیشمندان ،امامیه عقاید مورد اتفاق و اجماع آنان و نیز جدا از اتهام های مخالفان و سوء برداشت ها و سطحی اندیشه های عموم مردم سیمای کلی عقاید امامیه را از دیدگاه متکلمان و اندیشمندان این مذهب به عنوان متخصصان و کارشناسان معتبر این حوزه عرضه کنند.

در این کتاب، ابتدا برخی مبانی منبع شناختی و روش شناختی امامیه در کشف و استخراج عقاید و نیز برخی از اصطلاحات و مفاهیم اعتقادی امامیـه کـه موجـب سوء برداشت توسط مخالفان شده و گاهی تکفیر و ارتداد امامیه را در پی داشته است، توضیح داده شده است؛ سپس ذیل چهارده عنوان از مباحث مربوط به توحید گرفته تا مباحث مربوط به تقیه ،بداء رجعت غیبت و ... ارائه شده است.

مدیریت این نشست بر عهده حجت‌الاسلام والمسلمین روح‌الله کاظمی، معاون پژوهش بنیاد بین‌المللی امامت، خواهد بود.

گفتنی است این نشست فرصتی برای علاقه‌مندان به مباحث کلام و عقائد شیعه امامیه است تا با دیدگاه‌های منتقدان و صاحب‌نظران در این حوزه آشنایی بیشتر پیدا کنند. نقد و بررسی چنین آثاری می‌تواند به گسترش گفت‌وگوهای علمی در حوزه مباحث اعتقادی و تطبیقی کمک شایانی کند.

کد خبر 1795044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha