به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، محمدرضا سالاری امروز (۲ دی) در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: مرحله استانی بیستوششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی در زابل آغاز و تا پنجم دیماه ادامه دارد، در این مرحله ۱۵۵ قصهگوی برگزیده سیستان و بلوچستان در بخشهای سنتی کلاسیک، مدرن و نوآورانه، آیینی سنتی، منظوم، دینی، مینیمال(۱۰۰ ثانیهای)، محیطی، علمی، قصههای پیشرفت و قهرمانان ایران، زبان اشاره، ایثار و مقاومت قصهگویی خواهند کرد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه قصه، به سبب تاثیر پرورش فکر کودکان دارد، مهمترین ابزار تربیتی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است ادامه داد: قصه یک سفر کوتاه، ساده و کم هزینه است که در ذهن و تخیل مخاطبان اثرگذار میشود.
وی عنوان کرد: با قصه، کودکان فکر میکنند؛ خود را در حالت اجرا میبینند و در این لحظه آماده پذیرش بسیاری از موارد تربیتی هستند.
جشنواره قصه گویی در سیستان و بلوچستان رشد ۱۰۰ درصدی داشته است
رییس و ناظر جشنواره در بیان هدفهای آن به ترویج، شکلگیری و حفظ هویت ملی و فرهنگی اشاره کرد و افزود: قصه بخش جدایی ناپذیر فرهنگ کشور ما به ویژه در سیستان و بلوچستان با این پشتوانه و پیشینه غنی فرهنگی است.
وی یکی دیگر از اهداف جشنواره را عمومی سازی و مردمی سازی آن بیان کرد و گفت: برای تحقق این هدف تصمیم گرفتیم با توجه به وسعت پهناور سیستان و بلوچستان، این جشنواره را در سه قطب شمال، مرکز و جنوب استان برگزار کنیم و همین امر باعث شد استقبال از جشنوارهی بیستوششم با ۹۹۴ تقاضا، رشد ۱۰۰ درصدی نسبت به سال گذشته داشته باشد.
سالاری به سند تحول بنیادین و ساحتهای آن در زمینه تربیت همه ابعاد وجودی انسان هم اشاره کرد و یادآور شد: ملاک کانون در تعریف فعالیتهای متنوع و گسترده خود عمل به این سند بوده که مورد تایید و تاکید رهبر معظم انقلاب است.
نظر شما