دغدغه پیروزی جبهه حق از نشانه‌های تربیت قرآنی و اهل‌بیتی است

حجت الاسلام عالی با بیان اینکه انسان‌های بزرگ همیشه در محضر الهی حاجات بزرگ جمعی می‌خواهند و تنها خود را نمی‌بینند، گفت: در تربیت قرآنی و اهل‌بیتی نه‌تنها نسبت به اصلاح جامعه تذکر داده شده است؛ بلکه باید به مرتبه بالاتر هم رسید و نسبت به جبهه حق در کل عالم هستی دغدغه داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان قم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مسعود در سخنرانی حرم مطهر حضرت معصومه(س) گفت: بزرگی و کوچکی انسان‌ها با آرزوها و دغدغه‌هایش نسبت به امور معنوی سنجیده می‌شود؛ چون انسان‌های بزرگ خواسته‌ها و آرزوهایشان بزرگ است و انسان‌های کوچک دغدغه‌های ناچیز دارند.

 وی افزود: انسان‌هایی که دائماً دغدغه مادی دارند حتی در نماز خود نیز به دنبال مادیات هستند؛ اما عده‌ای فراتر از دنیا فکر می‌کنند و حتی در کسب‌وکار خود نیز به دنبال خداوند هستند.

 عالی گفت: طبق فرمایش حضرت علی علیه‌السلام قیمت هر کس آن چیزی است که آرزو دارد به آن برسد.

 سخنران حرم مطهر بانوی کرامت خاطرنشان کرد: در تربیت‌های دینی و قرآنی هدف بزرگ کردن آرزوهای الهی است تا انسان نیز بزرگ شود.

 وی تأکید کرد: ۶۷ مرتبه در قرآن به ما آموزش‌داده‌شده که نباید فقط خود را ببینیم؛ بلکه باید به فکر دیگران هم باشیم و درحق دیگران نیز دعا نماییم و درد دیگر انسان‌ها را درک کنیم.

 عالی یادآور شد: طبق روایت اگر انسان برای دیگری خیر بخواهد و در حق دیگران دعا نماید در مقابل نیز خداوند صدها برابر آن را به خود انسان عطا خواهد نمود.

 استاد حوزه علمیه در ادامه گفت: اصول تربیتی مکتب اهل‌بیت (ع) این است که انسان‌ها بتوانند واسطه فیض در محضر الهی شوند.

 وی افزود: انسان‌های بزرگ همیشه در محضر الهی حاجات بزرگ جمعی می‌خواهند و تنها خود را نمی‌بینند.

 عالی تأکید کرد: اصل صله‌رحم فقط دیدوبازدید نیست؛ بلکه در صله‌رحم اگر مشاهده کنیم قوم‌وخویش ما در تنگنا قرار دارد باید به او کمک مادی کنیم.

 وی خاطرنشان کرد: ادخال سرور در قلب مؤمن صرفاً جاری کردن لبخند در لب و دهان نیست؛ بلکه حقیقت ادخال سرور ایجاد سرور در قلب مؤمن است.

 سخنران حرم بانوی کرامت یادآور شد: در تربیت قرآنی و اهل‌بیتی نه‌تنها نسبت به اصلاح جامعه تذکر داده شده است؛ بلکه باید به مرتبه بالاتر هم رسید و نسبت به جبهه حق در کل عالم هستی دغدغه داشته باشیم.

 عالی افزود: مرزهای توصیه شده در اسلام جغرافیایی نیست؛ بلکه مرز حقیقی در اسلام، مرز جبهه حق و باطل است.

 وی تأکید کرد: طبق فرموده نبی گرامی اسلام هر کس نسبت به مسلمانان دغدغه نداشته باشد نمی‌تواند عنوان مسلمانی داشته باشد.

 عالی یادآور شد: در خطبه ۱۲ نهج‌البلاغه حضرت می‌فرماید کسانی که در آینده تاریخ به وجود می‌آیند اگر دلشان با من باشد همانند کسانی هستند که در رکاب من هستند.

کد خبر 1795912

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha