حماسه بی سابقه نهم دی ماه، خواب را از چشم گستاخان فتنه گرفت

حجت الاسلام سروری گفت: حماسه بی سابقه و پرشکوه نهم دی ماه، خواب را از چشم گستاخان فتنه گرفت و پتکی بر سر خواص بی بصیرت بود؛ همه مردم به عشق ولایت فقیه بدون در نظر گرفتن عقاید سیاسی و حزبی در حماسه باشکوه ۹ دی شرکت کرده بودند.

حجت ‌الاسلام والمسلمین حجت‌ الله سروری، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کرمانشاه با اشاره به فرارسیدن سالروز حماسه ۹ دی، گفت: ملت ایران در حماسه ۹ دی ۸۸ نشان دادند که همچون سپری پولادین از آرمان‌های انقلاب و اعتقادات وارزش های خود خود دفاع می‌ کند.  

 سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه افزود: حماسه باشکوه ۹ دی نشانه اقتدار و ایستادگی مردم در برابر دشمنان بود و این حماسه تاریخی، توانست نسل جدید را با حوادث دفاع مقدس و انقلاب آشنا سازد.

وی خاطر نشان کرد: حماسه بی سابقه و پرشکوه نهم دی ماه، خواب را از چشم گستاخان فتنه گرفت و پتکی بر سر خواص بی بصیرت بود؛ همه مردم به عشق ولایت فقیه بدون در نظر گرفتن عقاید سیاسی و حزبی در حماسه باشکوه ۹ دی شرکت کرده بودند.

نویسنده و پژوهشگر واستاد  حوزه ودانشگاه ، بیان کرد: مردم عاشورایی در حماسه ۹ دی سال ۸۸ به دنبال پرچم ولایت فقیه حرکت کردند و نشان دادند که تا پای جان برای محقق شدن اهداف می ایستند.

حجت الاسلام سروری اظهار کرد: کانون فرهنگی هنری مساجد استان در ۹ دی با  تشکیل حلقه های بصیرتی در کانون‌ها  همچنین توزیع کتاب بصیرت در زندگی  که به صورت pdf ،   تولید سرود  به مناسبت ۹ دی توسط مسجد سلمانی فارسی از جمله برنامه ها است.

 سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت کتاب بصیرت زندگی،   گفت: در ابتدای این کتاب اهمیت بصیرت  و جایگاه آن در قرآن کریم و آموزه‌های وارد شده از سوی معصومین(ع) ورفتار مقام معظم رهبری  بررسی شده است، آنگاه عوامل کسب بصیرت مانند؛ تمسک به قرآن در زندگی، تفقه در دین، ولایت‌مداری، امام‌شناسی، تمسک به اهل‌بیت(ع)، تعقل و تفکر در زندگی، تدبیر و دوراندیشی، همنشینی آگاهانه، ایمان، شناخت فتنه‌ها و تشخیص آن‌ها و روحیه عبرت‌آموزی در زندگی را بیان کرده و آیات و روایات متناسب با آن‌ها را مورد تجزیه و تحلیل اجمالی قرار داده است.

وی در پایان افزود:  نویسنده به مهمترین موانع بصیرت همچون: غفلت در زندگی، لجاجت، دنیاطلبی، گناه، تجاهل، تجمل‌گرایی، علم نداشتن به امور مختلف، شخصیت زدگی و هواپرستی اشاره نموده و از منظری قرآنی و روایی، به تبیین آن‌ها پرداخته است.

کد خبر 1796588

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha