به گزارش گروه مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان، مادرش بسیجی است و از کودکی پا به پای مادر در مباحث فرهنگی ورود کرده است و از دو سال گذشته مدیریت گروهی در مباحث فرهنگی عفاف و حجاب را به عهده گرفته و فعالیت او و دیگر بانوان مسجدی در زمینه عفاف و حجاب است اما تنها به این مهم بسنده نکرده و به اقتضای شرایط روز جامعه برای همراهی و کمک در دیگر زمینهها مانند نصر مقاومت، انتخابات و ... با هدف تبیین و روشنگریی به همراه دیگر بانوان فعال مسجدی ورود میکند تا فعالیتها بر روی زمین نماند.
فهیمه سادات حقانی، بانوی کنشگر مسجدی طبس (گلشن خراسان جنوبی) در گفتوگو با خبرنگار مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به ورود بانوان مسجدی طبس برای کمک به جبهه مقاومت، اظهار کرد: با هدف جمع آوری کمکهای مردمی موکبی با عنوان خیمه مقاومت در محل بوستان شهدای گمنام طبس با همکاری تیم ۲۰ تا ۳۰ نفره از بانوان به مدت ۱۰ شب برپا شد و همزمان اقدامات مهمی در راستای تبیین مقاومت، روشنگری، پخش کلیپ و ... در دستور کار قرار گرفت.
پخت آش و کمک به مقاومت
وی افزود: همزمان با راهاندازی موکت خیمه مقاومت بانوان مسجدی برای کمک به جبهه مقاومت و مردم مظلوم غزه و لبنان اقدام به پخت آش و فروش آن نموده و با وجود شرایط جوی نامناسب، با استقبال گسترده مردم مواجه شد و در ساعات اولیه آش به نفع کمک به جبهه مقاومت با مبلغ ۳ میلیون تومان به فروش رسید.
این بانوی فعال فرهنگی افزود: بانوان این سرزمین در همه اقدامات فرهنگی، سیاسی، کمک به همنوع و ... پیشرو هستند و برای کمک به جبهه مقاومت از هیچ کوششی دریغ نکرده و تعدادی از بانوان طبس طلا و جواهرات خود را با دل و جان برای کمک به مردم مظلوم غزه و فلسطین اهدا کردند.
موکب فرزندان مقاومت
حقانی یادآور شد: دانش آموزان مقطع ابتدایی مدرسه امام حسین علیه السلام به همراه والدین خود با برپایی بازارچه و موکب فرزندان مقاومت در محل شهدای گمنام طبس اقدام به فروش دست سازه های خود شامل دستبند، تل، موگیر و...برای کمک به جبهه مقاومت کردند.
وی گریزی به فعالیتهای انجام شده بانوان فعال فرهنگی در مسجد و حسینیه فاطمه زهرا سلاماللهعلیها زد و گفت: با کمک بانوان مسجدی فعالیتهایی مانند دورهمی و فروش محصولات تولید شده به نفع جبهه مقاومت، برگزاری کلاسهای تبیینی و...در دستور کار قرار دارد.
این بانوی کنشگر مسجدی با اشاره به راه اندازی و ثبت کانون مجاهدان فاطمی ویژه بانوان طبس در سال ۱۴۰۰، گفت: اجرا و برگزاری برنامههای متنوعی در زمینه تبیین مسائل روز، نصر مقاومت، عفاف و حجاب و ... را در دستور کار کانون فاطمی قرار دارد.
حقانی با اشاره به این مهم که فعالیتهای صورت گرفته با محوریت مساجد انجام میشود، یادآور شد: برگزاری برنامهها شامل تبیین مسائل روز و مسائل فرهنگی، تبیین مسائل مرتبط با عفاف در اماکن مختلف شهرستان مانند روضهالعباس، موقوفات، امامزاده و ... در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به ارتباط تنگاتنگ کانون فاطمی با پایگاههای بسیج با هدف برگزاری برنامههای متنوع در سطح شهرستان، ابراز کرد: کانون فاطمی ۸۰ نفر عضو دارد که از این تعداد ۲۰ تا ۳۰ نفر ثابت هستند و در زمینههای مختلف تبیینی، سواد رسانه و ... جلسات فراوانی در اماکن مختلف و پایگاه های بسیج شهرستان برگزار شده است.
وی با اشاره به کارآفرینی و ایجاد اشتغال برای بانوان افزود: با حمایت کانون مجاهدان فاطمی مکانی برای فروش صنایع دستی، غذا، خوراکی دست سازههای بانوان و... اجاره کردهایم و بانوان در این مکان محصولات خود را به فروش میرسانند و به این ترتیب شاهد کارآفرینی بانوان شهر طبس هستیم.
وی با بیان اینکه بانوان شهرستان در زمینه نصر مقاومت هم پیشتاز هستند، اظهار کرد: بانوان با دستان خالی، عزم و پشتکاری بالا با فروش دست سازهها، صنایع دستی، پخت آش، خوراکی غذا و ...علاوه بر کارآفرینی به جبهه مقاومت نیز کمک میکنند.
وی گریزی به مهرواره بانور زد و گفت: علاوه به شرکت در دو مهرواره دو سال گذشته، امسال نیز در این جشنواره که در زمینه مقاومت و اقدامات صورت گرفته بانوان و کنشگران مسجدی بود شرکت کردم و طبق نظرسنجیهای صورت گرفته از بین ۱۴۵ بانوی شرکت کننده به عنوان ۱۰ بانوی برتر انتخاب شدم.
این بانوی کنشگر مسجدی و فعال فرهنگی به اکران فیلم های مختلف از جمله مستند عابدان کهنز در مساجد اشاره کرد و گفت: مستند عابدان کهنز، روایت تربیت، شکوفایی و بالندگی نوجوانان مسجد امیرالمومنین علیهالسلام کُهَنز شهریار است که در وقایع مهم انقلاب اسلامی از جمله فتنه ۸۸ و فتنه تروریستهای تکفیری در سوریه حضوری فعال داشتهاند.
حقانی در پایان تأکید کرد: پیگیری های زیادی برای تأمین مکانی برای اکران فیلم مستند عابدان کهنز صورت گرفت و در پایان این فیلم در مسجد امیرالمومنین علیهالسلام طبس اکران شد و مورد استقبال قرار گرفت.
نظر شما