به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، امروز به دعوت بهنام سعیدی نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی نائب رئیس مجلس شورای اسلامی و معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی، معاون وزیر و رییس سازمان حمل و نقل کشور و جمع دیگری از مسئولان کشوری به منظور رفع موانع توسعه و بهبود زیرساخت های جنوب کرمان سفر کردند.
در ابتدای سفر پس از ورود به فرودگاه جیرفت، نشست بررسی مشکلات این فرودگاه در حوزه پروازها از جمله محدودیتهای فنی و کمبود مسیرهای هوایی و رفع موانع مرز هوایی برگزار شد.
علی نیکزاد در این نشست، گفت: تصمیمات لازم در خصوص ارتقای زیرساخت های فرودگاه جیرفت به صورت جدی پیگیری می کنیم.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی افزود: پروازهای فرودگاه جیرفت از ۲ پرواز به ۴ پرواز در هفته افزایش می یابد.
وی بیان کرد: اگر نرخ مستقر در یک ماهه اول کمتر از ۹۰ بود هزینه تامین صندلی های خالی را با هماهنگی از منابع مشخص دیگر تامین می کنیم.
سید حمیدرضا صانعی معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشور در این نشست، گفت: بین المللی شدن فرودگاه شهدای جیرفت هزینههایی برای گمرک در بردارد و نیروی پلیس نیز باید افزایش یابد و هنوز در کشور در هیچ شهری ناوگانی که محصولات کشاورزی را جابجا کند محقق نشده است.
در ادامه سفر به شهرستان های جیرفت و عنبرآباد نائب رئیس مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه با حضور در گلزار شهدای شهر جیرفت به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کردند.
سپس با حضور در شهرک صنعتی شماره ۲ شهر جیرفت از زمینی که برای راه اندازی منطقه آزاد ویژه کشاورزی در این شهرک در نظر گرفته شده بازدید کردند.
مقصد بعدی سفر نائب رئیس مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه شهرستان جیرفت و بازدید از جاده گمرکان بود.
این جاده به طول ۱۸ کیلومتر است که از کوه فجر عنبرآباد تا گمرکان است و متاسفانه طی ۴۵ روز گذشته ۹ نفر در این جاده جان خود را از دست داده اند و ۸ نفر نیز زخمی شده اند.
در حاشیه بازدید از این جاده یکی از اهالی عنبرآباد با اشاره به رقم تصاعدی فیش برق منزل خود، گفت: در یک خانه ۸۰ متری استیجاری زندگی می کنم.
وی ابراز کرد: تا ماه های قبل حداکثر مبلغ قبض برق ۳۰۰ هزار تومان بود اما در این دوره مبلغ قبض برق ۷ میلیون تومان شده است و از نائب رئیس مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی می خواهم این موضوع را پیگیری کنند.
علی رغم این که شهرستان های جیرفت و عنبرآباد از مناطق گرمسیری هستند اما تعرفه برق این شهرستان ها همچون مناطق سردسیری محاسبه می شود که این امر باعث افزایش قبوض برق و در نتیجه نارضایتی مردم شده است.
در ادامه نائب رئیس مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه از پروژه نیمه تمام و در حال ساخت بیمارستان ۱۳۶ تختخوابی عنبرآباد بازدید کردند.
بهنام سعیدی نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی در حاشیه این بازدید، گفت: بیمارستان عنبرآباد از سال ۹۳ کلنگ زنی شده و در حال حاضر ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تکمیل این پروژه نیازمند اختصاص اعتبار ۳۴۰ میلیارد تومانی است.
مقصد بعدی سفر نائب رئیس مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه بازدید از شرکت کشت و صنعت جیرفت بود.
بهنام سعیدی در حاشیه این بازدید با بیان اینکه اراضی کشت و صنعت ۴ هزار و ۵۰۰ هکتار می باشد، گفت: کشت و صنعت بزرگترین باغ یکپارچه با انواع مرکبات در کشور است.
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: مهمترین فعالیت های آن تولید محصولات کشاورزی اعم از محصولات باغی گرمسیری مانند مرکبات (پرتقال، نارنگی و گریپ فروت)، خرما و محصولات جالیزی سیب زمینی و پیاز است.
در ادامه نائب رییس مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه به جیرفت بازگشتند و از رودخانه هلیل بازدید کردند.
آخرین برنامه سفر یکروزه نائب رئیس مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه به شهرستان های جیرفت و عنبرآباد شرکت در نشست بررسی چالش ها و مشکلات پیش روی توسعه زیرساخت های این دو شهرستان در حوزه کشاورزی بود.
حجت الاسلام میثم تارم در این نشست، گفت: مردم با حضور به موقع و پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه به وظیفه خود عمل کردند آنهم در شرایطی که دشمن با تبلیغات سوء و نوسانات ارزی انتظار داشتند که حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه کمرنگ شود.
امام جمعه جیرفت تصریح کرد: حضور به موقع مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه یک حضور عاشقانه و با بصیرت در حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی، گفتمان مقاومت، ولایت و انقلاب بود و وظیفه مسئولین در خدمت گزاری به مردم و رفع مشکلات آنها سنگین تر شد.
وی عنوان کرد: حضور نائب رئیس مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه در شهرستان های جیرفت و عنبرآباد به دنبال خدمت صادقانه به مردم است و امیدواریم مصوبات امروز این سفر باعث خیر و برکت برای مردم جنوب کرمان به ویژه مردم عنبرآباد و جیرفت شود.
علی نیکزاد در این جلسه، ولایتمداری و عملگرایی رییس جمهور را قابل تقدیر دانست و گفت: نمایندهام و کار دولتی هم نمی خواهم و این سخن یک واقعیت در مورد رییس جمهور است.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه رهبری ستون خیمهای است که حاج قاسم ترسیم کرده، ابراز کرد: حاج قاسم به من گفته بود نگذارید میدانی را که من بردم در اقتصاد ببازیم.
وی به سخنان رهبری و رییس جمهوری در مورد مذاکره با آمریکا اشاره کرد و افزود: گفته بودند که اگر حق را رعایت کنند حاضر به مذاکرهایم اما این کار را نکردند و ترامپ هم برای مذاکره چهار در مورد هستهای، موشکی و اعلام انزجار از مقاومت و همچنین جزایر سه گانه گذاشته است.
نیکزاد با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه امسال، بیان کرد: طبق بررسی دستگاههای امنیتی، امسال مردم ۳۰ درصد بیشتر از سال های گذشته در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کردند.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: با رهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب، با کمک به دولت و با مراقبت تغییراتی انجام دهیم تا این همه بار بر روی دوش رهبر نباشد.
طالبی در این نشست، گفت: جیرفت یک شهرستان مهم و استراتژیک در استان کرمان است و برخی از مطالعات علمی و باستان شناسی نشان می دهد که جیرفت خاستگاه اولیه تمدن بشر است.
استاندار کرمان با بیان اینکه فرهنگ و جایگاه این منطقه در رشد و توسعه جنوب کرمان بر کسی پوشیده نیست، افزود: متأسفانه تاکنون آن طور که شایسته می باشد به مردم این منطقه خدمترسانی نشده است.
وی عنوان کرد: استان کرمان تاکنون دوران پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشته اما متأسفانه وضعیت کنونی در شان مردم این استان بهویژه مردم جنوب کرمان و جیرفت نیست.
طالبی ابراز کرد: استان کرمان با وجود معادن غنی در شمال و جنوب استان، نتوانستهایم از این ظرفیتها به نحو مطلوب برای پیشرفت منطقه استفاده کنیم.
گفتنی است؛ تصویب یکهزار تُن قیر برای تکمیل جاده جیرفت - بم به اداره کل راه و شهر سازی، احداث ۵ کیلومتر از جاده گمرکان از هر طرف ۳ متر با هزینه راهداری ظرف ۶ ماه آینده، راه اندازی هلدینگ برای فرودگاه شهدای جیرفت تا مردادماه سال آینده، افزایش ۴۰۰ متر به باند فرودگاه جیرفت، برگزاری نشست مرزبندی هوایی، افزایش برنامه پروازها به ۴ روز در هفته از ۲۰ فروردین ماه در روزهای شنبه و یکشنبه، چهارشنبه و پنجشنبه و همچنین حداکثر حمایت برای راه اندازی خط راه آهن جیرفت از جمله این مصوبات بود.
نظر شما