"بهمن نوری" استاندار خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری خبرگزاری شبستان در خراسان شمالی، گفت: زندگی ما هرچه قرآنیتر باشد، برکات معنوی زیادی برای جامعه به ارمغان میآورد.
وی حضور پرشور خانوادهها در بازدید از این نمایشگاه را مورد توجه قرار داد و افزود: اصراری که خانوادهها دارند تا فرزندان آنان از سنین کودکی با معارف و تعالیم قرآنی تربیت شوند؛ نویدبخش امید برای آینده جامعه است.
نوری در خصوص کم و کیف نمایشگاه قرآن با مطلوب ارزیابی کردن غرفهبندیها و حفظ جذبه ظاهری و همچنین محتوایی غرفهها، اظهارکرد: تسلط غرفهدارن به محصولات ارائه شده و توضیح کامل آنان، مورد توجه بود.
استاندار خراسان شمالی حضور ناشران داخل استان و خارج از استان و تنوع کتابهای ارائه شده در حوزه علوم قرآنی را هم مثبت برشمرد و گفت: هر چه بتوان تفسیر، داستان، شعر و قصه در حوزه معارف و علوم قرآنی متناسب با فهم کودکان تولید و عرضه کرد، موثر خواهد بود.
وی در پاسخ به این سئوال که چه راهکاری برای دائمی شدن نمایشگاه قرآن کریم با توجه به آماده نبودن زیرساختها دارید، توضیح داد: ما در حوزه زیرساختهای فرهنگ و معارف اسلامی ضعیف هستیم اما برپایی این نمایشگاه در مصلی این پیام را داشت که از اماکن مذهبی و فرهنگی تکمنظوره استفاده نکنیم.
نوری، بهرهمندی از مصلاها، حسینیهها و سایر فضاهای مذهبی برای فعالیتهای فرهنگی را اجالتا راهکار موقت اعلام کرد که می توان بدون اینکه به منزلت، قداست و حرمت این اماکن خدشهای وارد شود، در فعالیتهای فرهنگی مورد استفاده قرار گیرد.
استاندار خراسان شمالی با تاکید بر اینکه هر چند فضای نمایشگاه، مختصات خاص خودش را دارد ولی فعلا این خلاء اینگونه رفع میشود، افزود: تلاش میکنیم مجموعه چندمنظوره فرهنگی در صورتی که منابع مالی اجازه دهد، تکمیل آن تسریع شود.
نظر شما