به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان آیتالله مصطفی محامی در خطبههای نمازجمعه این هفته زاهدان گفت: یکی از راههای تحصیل تقوای الهی تقویت ارتباط با خدا، استغفار، نماز، سجده و خدمت به بندگان خداست.
امام جمعه زاهدان عنوان کرد: در هفته احسان و نیکوکاری قرار داریم و در همین هفته جلسهای با کارکنان کمیته امداد هم داشتیم که طبق گزارش ارائه شده تنها ۲۵ درصد درآمدهای آنها از داخل استان است و الباقی کمک خیران خارج استان است و من تاکید کردم که هم مردم ما در استان نجیب و اهل کار خیر هستند ولو اینکه چندان توان مالی نداشته باشند اما تا حدی که دستشان برسد کمک می کنند و از طرفی افراد متمول هم در استان زیاد داریم و باید این گزارش را به آنها ارائه کنید تا مشارکت بیشتری داشته باشند و در گذشته چنین گزارشی در خصوص مدرسه سازی هم ارائه شده بود و گفتم باید خیران بومی هم پای کار بیایند و حالا بعد از چند سال در حال حاضر گزارش میدهند که خیران بومی هم پای کار آمده و مشارکت خوبی در نهضت مدرسه سازی دارند و باید تلاش کنیم تا مشارکت مردم ما در خیر رسانی به هم نوعان بیشتر باشد و هر کس هر چقدر میتواند کمک کند.
نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان در خطبه دوم نمازجمعه این هفته زاهدان گفت: یکی از راههای تحصیل تقوای الهی تقویت پایگاههای دینی و مساجد، تحکیم خانواده، عبرت گرفتن از وقایع روزگار، ادامه راه شهدا و تقویت وحدت ملی و انسجام ملی است.
امام جمعه زاهدان افزود: ماه رمضان است و ماه عبادت و بندگی خداوند متعال و طبعا پایگاه این بندگی و عبادت خدا مساجد هستند و مساجد پایگاههای بندگی خدا در محلات هستند و در ماه رمضان حضور مردم در مساجد بیشتر است و باید در طول سال این مراکز دینی را آباد نگه داریم و آبادی مساجد تنها به ساختمان آن نیست بلکه به حضور با نشاط همه مردم و جوانان و نوجوانان و اقشار مختلف است.
وی افزود: لازمه کار این است که دست اندرکاران مساجد برای ارائه برنامه های متنوع و مختلف و دارای جاذبه برای جذب همه اقشار و آشناسازی آنها با معارف اسلامی برنامهریزی خوبی داشته باشند.
امام جمعه زاهدان با اشاره به ۱۸ اسفندماه سالروز تأسیس کانونهای فرهنگی مساجد اظهار داشت: کانونهای فرهنگی مسجد از ارکان مساجد هستند و انتظار فعالیت و نقش آفرینی بیشتر از آنها هست و باید عملکرد خود را به مردم هم گزارش کنند تا شاهد مسجد تراز انقلاب اسلامی باشیم.
آیتالله محامی با اشاره به دهم ماه مبارک رمضان، سالروز رحلت حضرت خدیجه کبری (س)، از این بانوی بزرگ اسلام به عنوان اولین ایمانآورنده به پیامبر (ص) و حامی اصلی ایشان در دوران غربت و آغاز رسالت یاد کرد و گفت: حضرت خدیجه (س) تمام هستی خود را در راه پیامبر و رسالت اسلام فدا کرد او که سرمایهدار بزرگ قریش بود، تمام اموالش را برای تقویت اسلام به کار گرفت و در برابر سختیها و تحریمهای قریش ایستادگی کرد.
وی افزود: پیامبر (ص) تا سالها بعد از رحلت حضرت خدیجه (س)، بارها از ایشان یاد میکردند و در پاسخ به برخی همسران خود که از یاد کردن مکرر حضرت خدیجه (س) گلایه میکردند، فرمودند: مثل خدیجه کجا پیدا میشود؟ او در دوران غربت و تنهایی مرا تأیید و یاری کرد.
آیتالله محامی با تأکید بر جایگاه والای زن در اسلام، گفت: اولین یاور پیامبر (ص) یک زن بود، اولین مسلمان یک زن بود، و نسل پیامبر(ص) نیز از یک زن، یعنی حضرت زهرا (س) باقی ماند و این نشان دهنده اهمیت کانون خانواده است و باید بیش از گذشته توجه کنیم به نقش مادر خانواده که در جایگاه همسری و مادری کانون خانواده را گرم نگه میدارد و میتواند در عرصههای مختلف تاثیرگذار باشد.
نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان، با اشاره به اوضاع جهانی و رفتار استکبار با دولتهای مختلف، بر بیوفایی مستکبران، بهویژه آمریکا، حتی نسبت به دوستان و مزدوران خود تأکید کرد و گفت: نگاهی به سرنوشت شاه ایران بیندازید؛ او نیروی آمریکا بود، اما در زمان حکومتش او را تحقیر کردند و پس از سقوطش، حتی اجازه ورود به آمریکا را ندادند و در یک بیمارستان روانی بود.
نظر شما