به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الوطن، جمعیت مسلمان هند در ماه مبارک رمضان در حال و هوای متفاوتی به سرمی برند. تفاوتهای فرهنگی در هند، آداب و رسوم متفاوتی را برای ماه رمضان ایجاد میکند.
هندیها در ماه مبارک رمضان لباسهای سفید میپوشند، یکی از آداب و رسومی که در ماه مبارک رمضان رعایت میشود این است که روزه خود را با نمک افطار میکنند، سپس غذای خود را از برنج میخورند. غذا پر از ادویهها و طعمهای متمایز هندی است.
علاوه بر اینها غذاهای سنتی دیگری در زمان افطار تهیه و سرو میشوند که میتوان به چانا دال که با شلغم پخته به همراه حبوبات، لپه در هندی همان چانا دال تهیه می شود، پاکورا که اسنکی با ترکیب پیاز سرخکرده، هویج و سیبزمینی است، داهی وادا که اسنک عدسی آغشته به ماست و آرد است، کچیدی که با برنج پخته بههمراه عدس تهیه می شود، کیما که با گوشت چرخکرده سرخشده پخت می شود، پاراتا که لایههایی برشته از گندم است و دسر فرنی اشاره کرد.
برخی از این غذاها به عنوان غذاهای مناسب سحرماه رمضان در هند استفاده میشوند.
علاوه بر این، ساکنان هر محله برای صرف افطار در مسجد جمع میشوند، جایی که هر فردی براساس توانش با خود غذا، نوشیدنی و میوه میآورد تا بتواند با دیگران سر سفره به اشتراک بگذارد.
اما در کوچه ها و خیابانهای دهلی قدیم در پارک ها افطار می کنند و شیرینی می خورند.
در مورد نماز، زنان معمولاً در مساجد نماز نمی خوانند، بلکه در زاویه یا مدرسه مذهبی را انتخاب می کنند تا در آن نماز بخوانند.
نظر شما