علی اسلامی مدیرکل بحران استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار شبستان در اردبیل با بیان اینکه در چهار شهرستان استان اردبیل یک هزار و 248 هکتار بافت فرسوده شهری وجود دارد، اظهار داشت: این تعداد از طریق پرداخت تسهیلات بهسازی و مقاومسازی در اولویت قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه در کنار اقدامات مثبت در مقاومسازی واحدهای مسکونی بحث مقاومسازی مدارس در اولویت قرار گرفته است، افزود: تاکنون 63 میلیارد تومان در استان اردبیل در این زمینه سرمایهگذاری شده است.
اسلامی با اشاره به این مطلب که از سال 85 تاکنون 3 هزار واحد محدوده بافت فرسوده در استان اردبیل مقاومسازی شده است، تصریح کرد: ما باید از رخدادها و حوادث طبیعی تجربه بیندوزیم و توان امداد و نجات خود را ارتقا دهیم به طوری که در حادثه اخیر زلزله آذربایجان شرقی استان ما در بحث امداد و نجات و آواربرداری جزو اولین استانهای معین و پیشرو بوده است.
مدیرکل بحران استان اردبیل از تدوین طرح جامع مدیریت بحران و یا خطر پذیری در استان اردبیل خبر داد و گفت: در کنار این اقدامات احداث و تکمیل ایستگاههای آتشنشانی و تجهیز آنها به امکانات جدید در اولویت قرار گرفته به طوری که استان اردبیل نیازمند شش ایستگاه جدید در این رابطه است تا به وضعیت استاندارد نزدیک شود.
اسلامی با یادآوری اینکه در این استان چهار ایستگاه آتشنشانی وجود دارد که باید این تعداد به 10 مورد افزایش یابد و ما در تلاش هستیم این وضعیت را ارتقا دهیم، اضافه کرد: پایگاههای چند منظوره مدیریت بحران در چهار شهرستان استان اردبیل احداث می شود.
وی همچنین آموزش مردم، مقاومسازی مساکن شهری و روستایی و استفاده از بیمه را از ظرفیتهای بینظیر برای پیشگیری از حوادث و خسارات و تلفات طبیعی اعلام کرد و بیان داشت: بنیاد مسکن استان جزو ادارات ممتاز و برتر است چراکه از سهمیه 55 هزار واحدی خود در زمینه مقاومسازی مساکن روستایی تاکنون موفق شده است برای 39 هزار واحد پایان کار صادر کند.
اسلامی در پایان سخنان خود استفاده از مصالح استاندارد، به کارگیری نیروی انسانی ماهر و متخصص را از برجستگیهای تلاشها و کوششهای بنیاد مسکن عنوان کرد و گفت: امیدواریم این روند توسعه همه جانبه پیدا کند.
پایان پیام/
نظر شما