به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، همزمان با شب میلاد امام هادی(ع) و دهه پر نور و سرور ولایت و امامت، 20 چهره قرآنی استان های جنوب و جنوب شرق کشور با حضور حاج مهدی قره شیخ لو، رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور در کرمان تجلیل شدند.
در این مراسم که با حضور خیل کثیر علاقه مندان قرآنی در خانه شهر کرمان برگزار شد از سعید شاهرخی، علی اکبر شکیبا، عفت ابوحیدری و حجت الاسلام محمدرضا دایی زاده به ترتیب به عنوان حافظ برتر کل قرآن کریم، استاد پیشکسوت جلسات قرآنی، فعال ویژه قرآنی و مدیر برتر مؤسسه قرآنی از کرمان تجلیل شد.
همچنین دکتر کیخا فرزانه، ملک تارج رخشانی، سیدمهدی پورموسوی و غلامحسن آزادی مقدم به عنوان پزوهشگر برتر، فعال ویژه قرآنی، مدیر برتر مؤسسه قرآنی و استاد پیشکسوت قرآن کریم از استان سیستان و بلوچستان تجلیل شد.
رضا ساعد، محمد حسین لاله زاری، حسین حسن پور و فاطمه زینلی تختی نیز به عنوان مدیر برتر مؤسسه قرآنی، فعال ویزه قرآنی، استاد پیشکسوت آموزش قرآن کریم و فعال ویژه قرآنی از استان هرمزگان مورد تجلیل قرار گرفتند.
از استان فارس نیز زهرا کسرائی به عنوان حافظ برتر کل قران کریم، سیده مریم میرزاده، مدیربرتر مؤسسات قرآنی، زهره معارف، فعال ویژه قرآنی و محمد ابراهیم صداقت، استاد پیشکسوت آموزش قرآن کریم تجلیل شدند.
محمد علی میرجلیلی، چهره ویژه قرآنی استان یزد هم به همراه حجت الاسلام علی گندمی، استاد پیشکسوت قرآن کریم، سیدماشاءالله موسوی، حافظ برتر کل قرآن کریم و حجت الاسم یحیی خادمی، مدیر برتر مؤسسه قرآنی این استان تجلیل شدند.
در این مراسم معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمان در سخنانی شناخت قرآن کریم را نخستین گام برای پی بردن به عظمت بی انتهای این کتاب شریف دانست و افزود: تا زمانی که به عظمت قرآن پی نبریم نمی توان آن را در جامعه بشری کاربردی کرد.
مهندس کمالی بر ضرورت جدیت بیشتر در عرصه حفظ قرآن کریم و ترجمه این کتاب مقدس به زبان های متعدد دنیا تأکید کرد و گفت: گرچه تاکون قرآن کریم به 150 زبان زنده دنیا ترجمه شده است اما کارهای بزرگتری در این زمینه ضرورت دارد.
وی با اشاره به اینکه تلاش های انجام شده در عرصه قرآن کریم در سال های پس از انقلاب تنها توانسته قرآن را از طاقچه به رحل منتقل کند، تصریح کرد: برای اینکه قران از رحل به دل ها نفوذ کند، کار پیچیده تر و ظریف تری لازم است.
این مسئول به وجود 262 حکایت عظیم در قرآن کریم اشاره کرد و با بیان اینکه هر یک از این حکایت ها می تواند جامعه بشری را بسازد، تصریح کرد: شما دیدید که تنها یک تفسیر تصویری محدود و مختصر که البته خالی از اشکال هم نبود، به نام سریال حضرت یوسف(ع)چگونه بیش از 60 میلیون نفر را تنها در ایران پای تلویزیون کشاند.
وی با بیان اینکه دوازده سیزدهم قرآن کریم مربوط به جهان شناسی و... و تنها یک سیزدهم راجع به مباحث فقهی است، دامنه بهره گیری از قرآن کریم را بسیار گسترده توصیف کرد و افزود: مولوی در اشعار خود از چهار هزار و 500 آیه قرآن کریم بهره گرفته است.
مهندس کمالی، کلید مبارزه و جنگ اقتصادی را تنها عمل به آیه "کلوا و اشربوا و لاتسرفوا ان الله لایحب المسرفین" دانست و گفت: البته ما تدبیر و اندیشه و تجربه را به جای خود محفوظ می دانیم اما کاربردی کردن آیات قرآن کریم قطعاً نتیجه بخش است.
وی اظهار کرد: با وجود قرآن کریم ما قهرمان فکر و عمل و اندیشه و تفکر در برابر کاپیتالیسم و استکبار و.. هستیم و حساسیت آنها نسبت به ما نشانه عظمت قرآن کریم است که انان را به قرآن سوزی و توهین به مقدسات واداشته است.
پایان پیام/
نظر شما