به گزارش خبرگزاری شبستان، فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) رده بندی تیم های ملی فوتبال جهان را برای ماه اکتبر گذشته منتشر کرد که در این رده بندی جمهوری اسلامی ایران با 14 پله صعود نسبت به ماه اکتبر گذشته، جایگاه چهل و چهارم جهان، هفتم کشورهای اسلامی و نخست کشورهای اسلامی قاره آسیا را از آن خود کرد.
در این گزارش به جایگاه کشورهای اسلامی در رده بندی تیم های ملی فوتبال جهان در ماه اکتبر، امتیازات آنها و نوسانات این کشورها طی ماه گذشته میلادی می پردازیم:
1- ساحل عاج (جایگاه پانزدهم با 974 امتیاز)
این کشور واقع در غرب قاره آفریقا با 974 امتیاز و با یک پله صعود نسبت به ماه اکتبر، در جایگاه پانزدهم جهان و نخست کشورهای اسلامی قرار گرفته است.
2- الجزایر (جایگاه نوزدهم با 907 امتیاز)
این کشور عربی واقع در شمال قاره آفریقا نیز با 907 امتیاز صعودی پنج پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و جایگاه نوزدهم جهان، دوم کشورهای اسلامی و نخست کشورهای عربی را از آن خود کرده است.
3- مالی (جایگاه بیست و هشتم با 772 امتیاز)
این کشور واقع در غرب قاره آفریقا با 772 امتیاز و با یک پله سقوط نسبت به ماه سپتامبر، جایگاه بیست و هشتم جهان و سوم کشورهای اسلامی را به دست آورده است.
4- بوسنی و هرزگوین (جایگاه سی و یکم با 746 امتیاز)
این کشور اروپایی که در شبه جزیره بالکان واقع است با 746 امتیاز سقوطی دو پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و جایگاه سی و یکم جهان و چهارم کشورهای اسلامی را به خود اختصاص داده است.
5- ترکیه (جایگاه سی و هشتم با 639 امتیاز)
همسایه غربی جمهوری اسلامی ایران که یک کشور اروپایی به شمار می آید با 639 امتیاز سقوطی دو پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و در جایگاه سی و هشتم جهان و پنجم کشورهای اسلامی قرار گرفته است.
6- مصر (جایگاه چهلم با 627 امتیاز)
این کشور عربی واقع در شمال شرقی قاره آفریقا با 627 امتیاز و بدون هیچ گونه تغییری نسبت به ماه سپتامبر، جایگاه چهلم جهان به همراه بلغارستان، ششم کشورهای اسلامی و دوم کشورهای عربی را از آن خود کرده است.
7- ایران (جایگاه چهل و چهارم با 611 امتیاز)
جمهوری اسلامی ایران با 611 امتیاز صعودی 14 پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و جایگاه چهل و چهارم جهان، هفتم کشورهای اسلامی و نخست کشورهای اسلامی قاره آسیا را از آن خود کرده است.
8- تونس (چهل و ششم با 609 امتیاز)
این کشور عربی واقع در شمال قاره آفریقا نیز با 609 امتیاز سقوطی یک پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و جایگاه چهل و پنجم جهان به همراه پاناما، هشتم کشورهای اسلامی و سوم کشورهای عربی را به دست آورده است.
9- گابن (جایگاه پنجاه و دوم با 581 امتیاز)
این کشور واقع در غرب قاره آفریقا با 581 امتیاز و با سقوطی پنج پله ای نسبت به ماه سپتامبر، جایگاه پنجاه و دوم جهان به همراه آفریقای مرکزی و نهم کشورهای اسلامی را به خود اختصاص داده است.
10- نیجریه (جایگاه پنجاه و هفتم با 553 امتیاز)
این کشور آفریقایی نیز با 553 امتیاز صعودی شش پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و جایگاه پنجاه و هفتم جهان به همراه هائیتی و دهم کشورهای اسلامی را به خود اختصاص داده است.
11- لیبی (جایگاه پنجاه و نهم با 545 امتیاز)
این کشور عربی واقع در شمال قاره آفریقا نیز با 545 امتیاز سقوطی شش پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و در جایگاه پنجاه و نهم جهان، یازدهم کشورهای اسلامی و چهارم کشورهای عربی قرار گرفته است.
12- سیرالئون (جایگاه شصت و یکم با 521 امتیاز)
این کشور واقع در غرب قاره آفریقا با 521 امتیاز و با صعودی شش پله ای نسبت به ماه سپتامبر، در جایگاه شصت و یکم جهان و دوازدهم کشورهای اسلامی قرار گرفته است.
13- کامرون (جایگاه شصت و دوم با 520 امتیاز)
این کشور آفریقایی نیز با 520 امتیاز صعودی 9 پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و جایگاه شصت و دوم جهان و دوازدهم کشورهای اسلامی را به خود اختصاص داده است.
14- آلبانی (جایگاه شصت و هفتم با 496 امتیاز)
این کشور اروپایی با 496 امتیاز و با صعودی 17 پله ای نسبت به ماه سپتامبر، جایگاه شصت و هفتم جهان و چهاردهم کشورهای اسلامی را به دست آورده است.
15- ازبکستان (جایگاه شصت و نهم با 490 امتیاز)
این کشور آسیایی واقع در آسیای میانه با 490 امتیاز و با صعودی یک پله ای نسبت به ماه سپتامبر، جایگاه شصت و نهم جهان و پانزدهم کشورهای اسلامی را به دست آورده است.
16- گینه (جایگاه هفتاد و یکم با 485 امتیاز)
این کشور آفریقایی با 485 امتیاز و با سقوطی 9 پله ای نسبت به ماه سپتامبر، جایگاه هفتاد و یکم جهان و شانزدهم کشورهای اسلامی را به دست آورده است.
17- مراکش (جایگاه هفتاد و دوم با 482 امتیاز)
این کشور عربی واقع در شمال غربی قاره آفریقا نیز با 482 امتیاز صعودی سه پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و جایگاه هفتاد و دوم جهان، هفدهم کشورهای اسلامی و پنجم کشورهای عربی را از آن خود کرده است.
18- توگو (جایگاه هفتاد و سوم با 479 امتیاز)
این کشور آفریقایی با 479 امتیاز صعودی 20 پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و در جایگاه هفتاد و سوم جهان و هجدهم کشورهای اسلامی قرار گرفته است.
19- سنگال (جایگاه هفتاد و پنجم با 471 امتیاز)
این کشور واقع در غرب قاره آفریقا نیز با 471 امتیاز سقوطی هفت پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و جایگاه هفتاد و پنجم جهان و نوزدهم کشورهای اسلامی را از آن خود کرده است.
20- بنین (جایگاه هفتاد و هفتم با 457 امتیاز)
این کشور واقع در غرب قاره آفریقا با 457 امتیاز و با سقوطی سه پله ای نسبت به ماه سپتامبر، در جایگاه هفتاد و هفتم جهان و بیستم کشورهای اسلامی قرار گرفته است.
21- عمان (جایگاه هشتاد و ششم با 428 امتیاز)
همسایه جنوبی جمهوری اسلامی ایران نیز با 428 امتیاز و با صعودی 9 پله ای نسبت به ماه سپتامبر، جایگاه هشتاد و ششم جهان و بیست و یکم کشورهای اسلامی را به همراه اوگاندا و جایگاه نخست کشورهای عربی قاره آسیا را به دست آورده است.
21- اوگاندا (جایگاه هشتاد و ششم با 428 امتیاز)
این کشور واقع در غرب قاره آفریقا با 428 امتیاز صعودی چهار پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و به همراه عمان جایگاه هشتاد و ششم جهان و بیست و یکم کشورهای اسلامی را به خود اختصاص داده است.
23- بورکینافاسو (جایگاه هشتاد و نهم با 423 امتیاز)
این کشور واقع در غرب قاره آفریقا نیز با 423 امتیاز و با صعودی دو پله ای نسبت به ماه سپتامبر، جایگاه هشتاد و نهم و یکم جهان و بیست و سوم کشورهای اسلامی را از آن خود کرده است.
24- اردن (جایگاه نودم با 420 امتیاز)
این کشور عرب آسیایی با 420 امتیاز سقوطی 12 پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و جایگاه نودم جهان، بیست و چهارم کشورهای اسلامی و دوم کشورهای عربی قاره آسیا را به دست آورده است.
25- عراق (جایگاه نود و هفتم با 390 امتیاز)
همسایه غربی جمهوری اسلامی ایران نیز با 390 امتیاز، سقوطی 17 پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و در جایگاه نود و هفتم جهان و بیست و پنجم کشورهای اسلامی قرار گرفته است.
26- سودان (جایگاه صد و دوم با 333 امتیاز)
این کشور عرب آفریقایی نیز با 333 امتیاز و با سقوطی دو پله ای نسبت به ماه سپتامبر، جایگاه صد و دوم جهان به همراه همسایه اش اتیوپی و بیست و ششم کشورهای اسلامی را از آن خود کرده است.
27- قطر (جایگاه صد و چهارم با 330 امتیاز)
این شبه جزیره واقع در خلیج فارس با 350 امتیاز سقوطی سه پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و در جایگاه صد و چهارم جهان به همراه کالدونیای جدید و بیست و هفتم کشورهای اسلامی قرار گرفته است.
28- نیجر (جایگاه صد و هفتم با 324 امتیاز)
این کشور آفریقایی نیز با 324 امتیاز صعودی 30 پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و جایگاه صد و هفتم جهان و بیست و هشتم کشورهای اسلامی را از آن خود کرده است.
29- امارات (جایگاه صد و نهم با 320 امتیاز)
دیگر همسایه جنوبی جمهوری اسلامی ایران با 320 امتیاز صعودی هفت پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و جایگاه صد و نهم جهان و بیست و نهم کشورهای اسلامی را به خود اختصاص داده است.
30- کویت (جایگاه صد و دهم با 318 امتیاز)
این کشور عرب واقع در شمال خلیج فارس نیز با 318 امتیاز و با صعودی دو پله ای نسبت به ماه سپتامبر، به همراه موزامبیک جایگاه صد و دهم جهان و سی ام کشورهای اسلامی را از آن خود کرده است.
30- موزامبیک (جایگاه صد و دهم با 318 امتیاز)
این کشور واقع در غرب قاره آفریقا با 318 امتیاز سقوطی 11 پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و به همراه کویت جایگاه صد و دهم جهان و سی ام کشورهای اسلامی را به خود اختصاص داده است.
32- لبنان (جایگاه صد و دوازدهم با 313 امتیاز)
این کشور عرب آسیایی نیز با 313 امتیاز و با سقوطی سه پله ای نسبت به ماه سپتامبر، جایگاه صد و دوازدهم جهان و سی و دوم کشورهای اسلامی را به همراه عربستان به دست آورده است.
32- عربستان (جایگاه صد و دوازدهم با 313 امتیاز)
این کشور عرب آسیایی با 313 امتیاز صعودی یک پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و به همراه لبنان در جایگاه صد و دوازدهم جهان و سی و دوم کشورهای اسلامی قرار گرفته است.
34- گویان (جایگاه صد و شانزدهم با 305 امتیاز)
این کشور واقع در آمریکای جنوبی نیز با 305 امتیاز و با شش پله صعود نسبت به ماه سپتامبر، جایگاه صد و شانزدهم جهان و سی و چهارم کشورهای اسلامی را از آن خود کرده است.
35- چاد (جایگاه صد و بیستم با 282 امتیاز)
این کشور آفریقایی با 282 امتیاز و با صعودی پنج پله ای نسبت به ماه سپتامبر، جایگاه صد و بیستم جهان و سی و پنجم کشورهای اسلامی را از آن خود کرده است.
36- جمهوری آذربایجان (جایگاه صد و بیست و سوم با 277 امتیاز)
همسایه شمالی جمهوری اسلامی ایران که یک کشور اروپایی به شمار می آید با 277 امتیاز، سقوطی 12 پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و جایگاه صد و بیست و سوم جهان و سی و ششم کشورهای اسلامی را به خود اختصاص داده است.
37- بحرین (جایگاه صد و بیست و چهارم با 270 امتیاز)
این جزیره واقع در خلیج فارس نیز با 270 امتیاز و با سقوطی 9 پله ای نسبت به ماه سپتامبر، جایگاه صد و بیست و چهارم جهان و سی و هفتم کشورهای اسلامی را به دست آورده است.
38- سورینام (جایگاه صد و بیست و پنجم با 265 امتیاز)
دیگر کشور مسلمان واقع در آمریکای جنوبی با 265 امتیاز و با صعودی پنج پله ای نسبت به ماه سپتامبر، در جایگاه صد و بیست و پنجم جهان و سی و هشتم کشورهای اسلامی قرار گرفته است.
39- ترکمنستان (جایگاه صد و بیست و نهم با 254 امتیاز)
دیگر همسایه شمالی جمهوری اسلامی ایران نیز سقوطی چهار پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده تا با 254 امتیاز در جایگاه صد و بیست و نهم جهان و سی و نهم کشورهای اسلامی قرار بگیرد.
40- تاجیکستان (جایگاه صد و سی و هفتم با 225 امتیاز)
این کشور فارسی زبان واقع در آسیای میانه با 225 امتیاز و با سقوطی یک پله ای نسبت به ماه سپتامبر، جایگاه صد و سی هفتم جهان و چهلم کشورهای اسلامی را به دست آورده است.
41- قزاقستان (جایگاه صد و چهلم با 200 امتیاز)
این کشور که عضو اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) است با 200 امتیاز، صعودی هفت پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و جایگاه صد و چهلم جهان و چهل و یکم کشورهای اسلامی را به خود اختصاص داده است.
42- گامبیا (جایگاه صد و چهل و دوم با 186 امتیاز)
این کشور واقع در غرب قاره آفریقا نیز با 186 امتیاز سقوطی 11 پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و جایگاه صد و چهل و دوم جهان و چهل و دوم کشورهای اسلامی را به خود اختصاص داده است.
43- سوریه (جایگاه صد و چهل و هشتم با 172 امتیاز)
این کشور عرب آسیایی با 172 امتیاز صعودی دو پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و جایگاه صد و چهل و هشتم جهان و چهل و سوم کشورهای اسلامی را از آن خود کرده است.
44- فلسطین (جایگاه صد و چهل و نهم با 168 امتیاز)
این کشور عرب آسیایی نیز با 168 امتیاز و بدون هیچ گونه تغییری نسبت به ماه سپتامبر، در جایگاه صد و چهل و نهم جهان و چهل و چهارم کشورهای اسلامی قرار گرفته است.
45- مالدیو (جایگاه صد و شصتم با 135 امتیاز)
این کشور که مجمع الجزایری واقع در جنوب شرق آسیا است با 135 امتیاز، هیچ گونه تغییری نسبت به ماه سپتامبر تجربه نکرده و با قرار گرفتن در جایگاه صد و شصتم جهان، جایگاه چهل و پنجم کشورهای اسلامی را به خود اختصاص داده است.
46- یمن (جایگاه صد و شصت و دوم با 131 امتیاز)
این کشور عرب واقع در جنوب شبه جزیره عرب نیز با 131 امتیاز و با سقوطی پنج پله ای نسبت به ماه سپتامبر، جایگاه صد و شصت و دوم جهان و چهل و ششم کشورهای اسلامی را به دست آورده است.
47- مالزی (جایگاه صد و شصت و سوم با 127 امتیاز)
این کشور واقع در جنوب شرق آسیا نیز با 127 امتیاز و با سقوطی یک پله ای نسبت به ماه سپتامبر، به همراه سنگاپور در جایگاه صد و شصت و سوم جهان قرار گرفته تا جایگاه چهل و هفتم کشورهای اسلامی را از آن خود کند.
48- اندونزی (جایگاه صد و شصت و پنجم با 124 امتیاز)
دیگر کشور واقع در جنوب شرق آسیا نیز با 124 امتیاز صعودی پنج پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و جایگاه صد و شصت و پنجم جهان به همراه ساموآی غربی و چهل و هشتم کشورهای اسلامی را به خود اختصاص داده است.
49- افغانستان (جایگاه صد و شصت و هفتم با 121 امتیاز)
همسایه شرقی جمهوری اسلامی ایران نیز با 122 امتیاز سقوطی یک پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده تا با قرار گرفتن در جایگاه صد و شصت و هفتم جهان به همراه فیجی، جایگاه چهل و نهم کشورهای اسلامی را از آن خود کند.
50- بنگلادش (جایگاه صد و هفتاد و یکم با 114 امتیاز)
این کشور واقع در شبه جزیره هند با 114 امتیاز و با سقوطی دو پله ای نسبت به ماه سپتامبر، جایگاه صد و هفتاد و یکم جهان و پنجاهم کشورهای اسلامی را به دست آورده است.
51- گینه بیسائو (جایگاه صد و هفتاد و پنجم با 98 امتیاز)
این کشور واقع در غرب قاره آفریقا با 98 امتیاز، سقوطی دو پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و در جایگاه صد و هفتاد و پنجم جهان و پنجاه و یکم کشورهای اسلامی قرار گرفته است.
52- پاکستان (جایگاه صد و هشتادم با 72 امتیاز)
دیگر همسایه شرقی جمهوری اسلامی ایران نیز با 72 امتیاز، سقوطی سه پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و جایگاه صد و هشتادم جهان و پنجاه و دوم کشورهای اسلامی را از آن خود کرده است.
53- برونئی دار السلام (جایگاه صد و هشتاد و هفتم با 52 امتیاز)
این کشور واقع در یکی از جزایر جنوب شرق آسیا نیز با 52 امتیاز و با صعودی 16 پله ای نسبت به ماه سپتامبر، جایگاه صد و هشتاد و هفتم جهان به همراه تیمور شرقی و پنجاه و سوم کشورهای اسلامی را به دست آورده است.
54- سومالی (جایگاه صد و نود و سوم با 43 امتیاز)
این کشور واقع در شاخ آفریقا با 43 امتیاز و با سقوطی پنج پله ای نسبت به ماه سپتامبر، جایگاه صد و نود و سوم جهان و پنجاه و چهارم کشورهای اسلامی را از آن خود کرده است.
55- جزایر کومور (جایگاه صد و نود و ششم با 36 امتیاز)
این مجمع الجزایر واقع در شرق قاره آفریقا نیز با 36 امتیاز و با سقوط شش پله ای نسبت به ماه سپتامبر، جایگاه صد و نود و ششم جهان و پنجاه و پنجم کشورهای اسلامی را به خود اختصاص داده است.
56- قرقیزستان (جایگاه دویستم جهان با 20 امتیاز)
این کشور که عضو اتحادیه فوتبال اروپا است با 20 امتیاز سقوطی دو پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و با قرار گرفتن در جایگاه دویستم جهان به همراه سودان جنوبی، جایگاه پنجاه و ششم کشورهای اسلامی را از آن خود کرده است.
57- جیبوتی (جایگاه دویست و دوم با 17 امتیاز)
این کشور عرب واقع در شرق قاره آفریقا با 17 امتیاز سقوطی پنج پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و در جایگاه دویست و دوم جهان و پنجاه و هفتم کشورهای اسلامی قرار گرفته است.
58- موریتانی (جایگاه دویست و ششم با سه امتیاز)
این کشور عرب واقع در غرب قاره آفریقا با تنها سه امتیاز سقوطی یک پله ای نسبت به ماه سپتامبر تجربه کرده و در جایگاه دویست و ششم و سه مانده به آخر جهان و پنجاه و هشتم و آخر کشورهای اسلامی قرار گرفته است.
نظر شما