اسماعیل احمدی، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه، با اشاره به آغاز بستمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی از 20 تا 27 آبان، به خبرنگار شبستان گفت: رونق و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی از جمله فعالیت هایی است که به طور صد درصد باعث پیشرفت جامعه می شود.
وی با اشاره به اهمیت و ضرورت نهادینه کردن این فرهنگ، افزود: کتاب و کتابخوانی در ساخت و رشد فرهنگی جامعه، نقش و جایگاه ویژه ای دارد.
مدیرکل کتابخانه های استان کرمانشاه، گفت: مطالعه به عنوان یک رفتار درست زمینه رشد فرهنگی، اجتماعی و عقیدتی را در انسان بوجود می آورد.
وی افزود: اگر در جهت گسترش و نهادینه کردن فرهنگ مطالعه پیش برویم به گونه ای که در ردیف کارهای اصلی و روزانه ما قرارگیرد بی شک جامعه ای با نشاط و هدفمند با مدیریت درست منابع خواهیم داشت.
احمدی، اظهار داشت: دین مبین اسلام تأکیدات ویژه و اساسی در مقوله کتاب و کتابخوانی به عنوان دانش افزایی و دانش اندوزی دارد.
وی با بیان اینکه ارتقاء سطح مطالعه در استان کرمانشاه با توجه به تاریخچه فرهنکی آن امکان پذیر است، اظهار داشت: قشر دانشجو و فرهنگی در کرمانشاه، این استان را به سمت فرهنگ کتابخوانی و رونق آن سوق می دهد.
احمدی، سرانه مطالعه کتاب های غیر درسی در کل کشور را 15 دقیقه و 29 ثانیه و در کرمانشاه 16 دقیقه و 39 ثانیه اعلام کرد و گفت: میزان سرانه مطالعه روزنامه و نشریات در کرمانشاه 28 دقیقه و 36 ثانیه است در حالی که سرانه کشوری آن 39 دقیقه و 28 ثانیه است.
وی با بیان اینکه سرانه کشوری مطالعه قرآن و ادعیه 12 دقیقه و 7 ثانیه و این میزان در کرمانشاه 8 دقیقه و 20 ثانیه است، افزود: در بخش مطالعات الکترونیک سرانه کشوری معادل 2 دقیقه و 30 ثانیه و در کرمانشاه یک دقیقه و 28 ثانیه است.
مدیرکل کتابخانه های استان، جایگاه کرمانشاه را رتبه سیزدهم کشور عنوان کرد و گفت: جمع کل سرانه کشور در شبانه روز 76 دقیقه و 4 ثانیه است که این میزان در کرمانشاه 72 دقیقه و 50 ثانیه است و فاصله زیادی با سرانه کشوری ندارد.
پایان پیام/
نظر شما