تبدیل علم به فناوری در جهت تسریع روند نوسازی بافت های فرسوده

در راستای تقویت هر چه بیشتر تعاملات علمی، پژوهشی و آموزشی تفاهم نامه همکاری فی مابین سازمان نوسازی شهر تهران و دانشگاه صنعتی شریف به امضاء رسید.

به گزارش خبرگزاری شبستان، تفاهم نامه همکاری های علمی، پژوهشی و آموزشی فی مابین سازمان نوسازی شهر تهران و دانشگاه صنعتی شریف در محل دفتر ریاست دانشگاه به امضاء رسید.

 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان اینکه دغدغه امروز مدیریت شهری کاهش فاصله بین علم و عمل می باشد، خاطر نشان کرد: نظریات زیادی در خصوص کلان شهرهای توسعه یافته مطرح می شود اما متأسفانه هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی وجود دارد که با مدیریت علمی و برنامه ریزی مناسب می توان این فاصله را جبران کرد.

 

مهندس علیرضا جعفری خاطرنشان کرد: برای تحقق اهداف سند توسعه چشم انداز تهران 1404، می بایست خود را به ابزار تحقق آن نیز مسلح کنیم.

 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در ادامه تأکید کرد: چنانچه مدیران اجرایی از علوم روز دنیا غافل باشند، نه به سمت جلو حرکت خواهیم داشت و نه اقداماتی که انجام می دهیم، اقدامات اثربخش و ماندگاری خواهند شد.

 

وی ضمن اشاره به ظرفیت های علمی موجود در دانشگاه ها و خصوصاً دانشگاه صنعتی شریف، عنوان کرد: می بایست از ظرفیت ها و پتانسیل موجود علمی در کنار مسائل تجربی بهره مند شد.

 

مهندس جعفری با بیان این مطلب که بافت های فرسوده دارای تهدیدات بالفعل و بالقوه ای هستند، تصریح کرد: مسئله مسکن و فرسودگی یک مسئله استراتژیک است که تحقیقات کاربردی و پژوهش های تحقق پذیر می تواند به حل مسئله فرسودگی کمک کند.

 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران عنوان کرد: جهت دستیابی به کلان شهر توسعه یافته با هویت معماری اسلامی ایرانی نیازمند یک نگاه مهندسی هستیم و دانشگاه صنعتی شریف به عنوان یک پشتوانه علمی، سازمان نوسازی را در راستای تصمیم گیری در عرصه مدیریت شهری بر مبنای دانش و علم روز، یاری خواهد کرد.

 

در ادامه این جلسه دکتر روستا آزاد، ریاست دانشگاه صنعتی شریف ضمن اعلام آمادگی جهت همکاری با سازمان نوسازی شهر تهران، یاد آور شد: دانشگاه صنعتی شریف مأموریت دارد در مرز دانش فعالیت و تعاملات خوب و مفیدی را داشته باشد.

 

روستا آزاد خاطر نشان کرد: دانشگاه صنعتی شریف علاوه بر فعالیت در پروژه های بین المللی در مقیاس پروژه های منطقه ای، علمی و شهری نیز فعالیت می کند.

 

ریاست دانشگاه صنعتی شریف با بیان این که در بحث نوسازی بافت های فرسوده صرفاً مسئله اسکله و سازه و مقاومت در برابر بلاهای طبیعی مدنظر نیست، تأکید کرد: مباحثی از قبیل هویت معماری، استفاده از تکنولوژی های روز، زیبایی شناسی، ایجاد بناهایی منطبق با شاخص های فرهنگی و تاریخی، تأسیسات، مصارف انرژی، تهویه و پسماند نیز می بایست مورد توجه قرار گیرد.

 

روستا آزاد ابراز امیدواری کرد که امضاء این تفاهم نامه همکاری، نتایج و دستاوردهای خوبی در راستای حل مسئله فرسودگی در بافت های فرسوده سطح شهر تهران در پی خواهد داشت.

 

ریاست دانشگاه صنعتی شریف در ادامه از رویکرد علمی سازمان نوسازی شهر تهران و توجه ویژه مدیران این سازمان به اهمیت موضوع کاهش فاصله بین علم و عمل در خصوص نوسازی بافت های فرسوده تقدیر و تشکر کرد.

 

شایان ذکر است اجرای پروژه های طرح های تحقیقاتی کاربردی و پژوهشی مرتبط با بهره مندی از توانمندی های دانشگاهی، ارائه مشاوره علمی، تحقیقاتی و اجرایی، توسعه و بومی سازی فناوری های مورد نیاز متناسب با اهداف ارتقاء سطح کمی و کیفی، ایجاد زمینه های لازم جهت تجاری نمودن پروژه های پژوهشی تا مرحله نیمه صنعتی و تهیه کتب و دیگر متون آموزشی بخشی از مهم ترین مفاد این تفاهم نامه است.


پایان پیام/
 

کد خبر 194143

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha