نهج البلاغه گرانقدرترین منبع فرهنگ اسلامی است

یکی از اساتید حوزه و دانشگاه، نهج البلاغه را گرانقدرترین منبع فرهنگ اسلامی دانست و گفت: با آشنایی کامل به این کتاب می توان در برابر هر پاسخ شبهه انگیزی که دشمنان مطرح می کنند جواب محکم و قاطعی داشت.

به گزارش خبرگزاری شبستان، دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد گیلان کارگاه یک روزه آموزش عمومی نهج البلاغه را با عنوان نردبان آسمان در سالن اجتماعات دانشگاه علمی و کاربردی واحد فرهنگ و هنر رشت برگزار کرد.


قاسم درزی، استاد و حوزه و دانشگاه در کارگاه یکروزه آموزش عمومی نهج البلاغه با عنوان نردبان آسمان با بیان اینکه برای شناخت نهج البلاغه در واقع باید سه ضلع اصلی آن، که امیرالمومنین(ع)، سید رضی و نهج البلاغه است را شناخت، گفت: بزرگی و منش حضرت علی(ع) است که به واژه های نهج البلاغه شکوه، عظمت و ماندگاری بخشیده است.

 

این پژوهشگر بنیاد نهج البلاغه تصریح کرد: نهج البلاغه کتابی است که در آن سیاست و انسانیت، حکومت و عدالت، تربیت و عبادت و سایر مواردی که هر یک از مومنین در هر وادی به آن نیاز پیدا می کنند را می توان از دریای بی کران آن بدست آورد.

 

وی اظهار کرد: حضرت امیرالمومنین(ع) چنان در آفرینش هستی راه یافته و با معصومیت خود در دامان مبارک حضرت رسول اکرم(ص) پرورش یافت که می توانست از منبع جوشان وحی نیز با الهام، بهره بگیرد و از حوادث روزگار آگاه شود.

 

درزی با بیان اینکه نهج البلاغه هرگز غبار کهنگی نمی گیرد، تصریح کرد: متاسفانه آنطورکه دیگران از نهج البلاغه می آموزند، ما شیعیان از آن درس نیاموخته ایم.

 

درزی اضافه کرد: گرچه عالمان بزرگ از این گنج، بهره ها گرفته اند و زحمت های فراوانی را برای دست یافتن به اعماق این دریای بی کران به جان خریده اند، اما عموم مردم از آن بهره نبرده اند.

 

این استاد حوزه و دانشگاه، نهج البلاغه را گرانقدرترین منبع فرهنگ اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: با آشنایی کامل به این کتاب می توان در برابر هر پاسخ شبهه انگیزی که دشمنان مطرح می کنند جواب محکم و قاطعی داشت.

 

گفتنی است، کارگاه آموزش عمومی نهج البلاغه با عنوان "نردبان آسمان" با حضور اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد گیلان، در دانشگاه علمی، کاربردی واحد فرهنگ و هنر رشت برگزار شد.
 

پایان پیام/

کد خبر 194256

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha