به گزارش خبرنگار پارلمانی شبستان، مهدی سنایی، نماینده مردم نهاوند در مورد عدم اجرای جزء 3 بند 45 و 47 قانون بودجه کل کشور و گزارش رییس کمیسیون بهداشت و درمان و آموزش پزشکی مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل بهداشت و درمان مردم بر همه نمایندگان و دولت روشن است امروز از اساسی ترین مشکل کشور نبود امکانات کافی در حوزه بهداشت و درمان است که در گزارش رییس کمیسیون به آن اشاره شد.
وی افزود: راه حل این موضوع آن بود که ده درصد از درآمد هدفمندی یارانه ها به منظور تامین هزینه بهداشتی و درمانی اختصاص یابد اما به این موضوع عمل نشد چرا از 7 بخش اصلی قانون توسعه فقط هدفمندی یارانه ها عمل شد و اصلاحات اقتصادی و آنچه مربوط به اصلاح سیستم بانکی، زیرساختها بود عمل نشد.
وی تاکید کرد: از قانون های موجود فقط به بحث هدفمندی یارانه ها عمل شد و بخش صنعت بهداشت و سلامت موردتوجه قرار نگرفت.
این نماینده مجلس تاکید کرد: از لحاظ بیمه و تامین اجتماعی کشور ما عقب تر از بسیاری از کشورهای عقب مانده است وضعیت ما قابل مقایسه با این کشورها نیست.
سنایی اظهار کرد: هیچ امری در عرصه بهداشت مهمتر از تامین اجتماعی نیست مردم برای مراجعه به بیمارستان و درمان بیماریهای خود با مشکل مواجه هستند.
وی افزود: باری که دولت در عرصه بهداشت و درمان در کشور بر دوش دارد امکان پذیر نیست. اگر بسیاری از کارها را دولت زمین بگذارد بهتر عمل می شود در عرصه بهداشت و درمان نیز لازم است دولت این موضوع را به بخش خصوصی و مردم واگذار کند و مردم سرمایه گذار باشند و دولت نیز بودجه خود را به تامین اجتماعی اختصاص دهد.
نماینده مجلس تصریح کرد: در بسیاری از شهرها و روستاها تامین اجتماعی و بهداشت و درمان بسیار عقب است و اقدامات انجام شده مربوط به 40 سال گذشته است که تغییراتی در آن ایجاد نشده است و اقدامات انجام شده برگشت به عقب است.
وی با اشاره به هزینه داروهای صعب العلاج اظهار کرد: تحریم ها در این بخش نیز اثر خود را گذاشته است که یکی از آنها در مورد بیماریهای صعب العلاج است ما این موضوع را خطاب به جامعه بین المللی نیز عنوان می کنیم که علی رغم شعار حقوق بشر این تحریم ها و وضعیت بیماران صعب العلاج دروغی بزرگ است.
پایان پیام/
نظر شما