رسیدگی در مجمع تشخیص باید به گونه‌ای باشد که مصلحت فدا نشود

سید مصطفی میرسلیم گفت: حضرت امام‌(ره) تشخیص دادندکه برای رفع مشکل و اختلاف احتمالی میان مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان جایگاهی تشخیص دهنده را که به فکر مصلحت نظام باشد، ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان ،سید مصطفی میرسلیم رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ساعاتی قبل به عنوان یکی از سخنرانان مراسم رونمایی از کتاب خاطرات عسگراولادی در ابتدا اظهار داشت:‌14 سال از حضور ما در مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌گذرد و این افتخاری است که توسط حکم رهبرمعظم انقلاب بر عهده ما قرار گرفته است.
 

میر سلیم افزود: در سال 1368 قبل از بازنگری قانون اساسی موجودیت و مشروعیت مجمع تشخیص بنابر حکم امام(ره) بود؛ بنابراین حضرت امام‌(ره) تشخیص دادندکه برای رفع مشکل و اختلاف احتمالی میان مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان جایگاهی تشخیص دهنده را که به فکر مصلحت نظام باشد، ایجاد شود.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اصل 110 و 112 قانون اساسی و جایگاه مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: رسیدگی در مجمع تشخیص باید به گونه‌ای باشد که مصلحت فدا نشود.

 

میر سلیم با طرح پرسشی مبنی بر اینکه مصلحت چگونه تعیین می‌شود، پاسخ داد: رهبر معظم انقلاب برای این موضوع ترکیبی را برای اعضای مجمع قرار داده‌اند که حاوی طیف‌های مختلف انقلاب اسلامی هستند، لذا همه اعضای مجمع از یک بینش برخوردار نیستند؛ چراکه رهبر انقلاب خواستار این هستند که همه نظرات مطرح شود و سپس تصمیم‌گیری و رأی‌گیری شود.

 

وی ادامه داد: از آنجا که جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام علنی نیست به همین دلیل اعضا می‌توانند بدون ترس از جنجال بیرون اعلام‌نظر آزاد کنند، البته مجموع مذاکرات همه جمع‌بندی و خدمت مقام معظم رهبری تقدیم می‌شود چرا که رهبر انقلاب به عنوان مشاور به مجمع نگاه می‌کنند و می‌خواهند به جمیع نظرات آگاه باشند.

 

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در ادامه سخنان خود بیان داشت: در این 14 سال در مجمع تشخیص مصلحت شاهد خیلی آراء، نظرات و حتی غیبت‌کردن‌ها بودیم که البته این قوت نیست؛ چرا که باید حضور اعضاء در مجمع با زیرپا گذاشتن منافع شخصی و گروهی باشد تا مصلحت برای کشور بدست آید.

 

 

میرسلیم افزود: ما باید در مجمع تشخیص مصلحت نظام به جای این تمایلات سیاسی به تشخیص مصلحت بپردازیم و آیا اینکه همه موفق بوده‌اند باید با کمال تاسف گفت، «نه»؛ اما چیزی که باید به عنوان اولین نکته گفت این است که یکی از کسانی که در این زمینه موفق بودند آقای عسگراولادی است.

 

وی با بیان اینکه تعلقات و گرایش سیاسی آقای عسگراولادی را همه می‌دانند، گفت: اما تا به حال ندیده‌ایم ایشان تمایلات شخصی و گروهی را برای رأی دادن تاثیر بدهند و همیشه مصلحت را در نظر گرفته است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید براینکه جانبداری از شخص و گروه برای تشخیص مصلحت یک خطر است، افزود: آقای عسگراولادی در ابراز نظرها همیشه مسائل و مصلحت کشور را شاخص قرار داده است و آن را به دلیل آنکه مورد رضایت خداست انجام می‌دهد.

 

میرسلیم با اشاره به وقایع فتنه 88، یادآور شد: در آن روزها که کشور مواجه با یک مشکلی شده بود، آقای عسگراولادی به همراه گروهی از دوستان مجمع دور هم جمع شدند و در جهت فروکش کردن عواقب ناشی از فتنه 88 کارهایی خوبی انجام دادند.

 

وی گفت: با توجه به نکاتی که رهبر انقلاب به ویژه در سفر پربرکت خود در شهر مقدس قم مطرح فرمودند، آقای عسگر اولادی با پی‌گیری موضوع به همراه برخی دیگر از اعضای مجمع پی‌گیر وحدت و اتحاد میان اصول‌گرایان و به نتیجه رساندن و سامان بخشیدن به آن شدند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خاتمه گفت: تابش حضور آقای عسگر اولادی در مجمع غیر از مواردی که عرض کردم آثار دیگری را داشته است، لذا از خداوند سلامتی،‌ عزت و طول عمر ایشان را خواستارم.
 

پایان پیام/

کد خبر 20223

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha