به گزارش خبرگزاری شبستان، سردار محمد علی آسودی، معاون فرهنگی و تبلیغات سپاه شامگاه دوشنبه در مراسم نقد کتاب «آخرین ستاره» در تالار فرشچیان اصفهان اظهار کرد: اهمیت اهل قلم بر کسی پوشیده نیست و خداوند نیز در قرآن کریم جایگاه ویژهای برای قلم و نوشتن قائل شده و از همین رو یکی از سورههای قرآن با قسم به قلم آغاز میشود که در اصل منظور صاحب قلم است.
وی افزود: افرادی که در دوران جنگ وقایع را ثبت میکردند منبع خوبی برای بیان خاطرات و تاریخ دفاع مقدس هستند.
معاون فرهنگی و تبلیغات سپاه با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس نوشتن وقایع متداول نبود، افزود: من در دوران جنگ 140 دفترچه از جلسات مسئولان سپاه و وقایع جنگ نوشتم که آن زمان لزوم آن محسوس نبود و این نگارش دقیق برای برخی افراد نیز تعجببرانگیز بود اما هماکنون به عنوان یک مستند میتوان از آن در جاهای مختلف استفاده کرد.
وی افزود: خاطرات و دستنوشتههای دفاع مقدس بسیار تازه و بکر است و صداقت در آنها موج میزند که این مسئله را در دستنوشتههای شهید کهتری به خوبی میبینیم.
سردار آسودی تاکید کرد: پس از جمع آوری این خاطرات باید بر اساس آن رمانها و داستانهای حماسی نوشته و از این حماسهها فیلم ساخته شود.
وی با اشاره به اینکه پس از جنگ جهانی اول و دوم، کتابهای بسیاری در مورد این وقایع نوشته شد، تصریح کرد: اگر به کتاب جنگ و صلح تولستوی بنگریم متوجه میشویم که آنها شکست را در کتابهای خود به پیروزی بدل کردهاند و در حالی که حماسهای نداشتند ان را در کتابهای خود آفریدند.
سردار آسودی اظهار کرد: تاریخ دفاع مقدس ما سرشار از پیروزی و حماسه است و لازم است به شکل جدیتر آن را در رمانها و فیلمهایمان دنبال کنیم.
وی تصریح کرد: دیدهبانی تنها در جنگ سخت خلاصه نمیشود بلکه امروزه نیز میتوان از تجربه این دیدهبانیها برای رصد جنگ نرم با دشمن استفاده کرد.
معاون فرهنگی و تبلیغات کل سپاه با اشاره به اینکه سپاه پاسداران تکلیفگراست، تصریح کرد: در زمان جنگ سپاه در برابر دشمنان اسلحه به دست گرفت و امروز نیز با شناخت وظیفه خود سلاح قلم به دست گرفته است.
وی ادامه داد: اکنون بیش از 2 هزار و 600 اهل قلم پاسدار در جبهه جنگ نرم آثار زیبایی در 12 موضوع به رشته تحریر درآوردهاند که امیدواریم این روند به شکل جدیتری دنبال شود.
پایان پیام/
نظر شما