به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، حمیدرضا واعظی زاده، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد، ظهر امروز ( 13 دی ) در جمع خبرنگاران گفت: این اقدام به منظور احیا و حفظ روز افزون رشته های مختلف صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد انجام شد.
واعظی زاده افزود: احیای رشته های صنایع دستی منسوخ شده و یا در حال نابودی کهگیلویه و بویراحمد در اولویت کاری اداره کل میراث فرهنگی این استان است.
وی بیان داشت: یکی از برنامه های مهم اداره کل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد برای احیا و حفظ رشته های مختلف صنایع دستی در حال نابودی استان ثبت این رشته ها در فهرست آثار ملی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: دست بافته های عشایر کهگیلویه و بویراحمد شامل قالی، گبه، گلیم، گچمه، جاجیم و خورجین مهمترین صنایع دستی این استان هستند که استفاده از رنگ های طبیعی و شاد به همراه نقوش برگرفته از طبیعت موجب زیبایی، تنوع و دل انگیزی هر چه بیشتر آنها می شود.
واعظی زاده عنوان کرد: صنایع دستی در هر منطقه بر اساس اقلیم جغرافیایی و جاذبه های همان منطقه شکل می گیرد و می توان با برنامه ریزی صحیح اینگونه هنرها را بیش از پیش پویا کرد.
وی گفت: بیش از 30 هزار هنرمند و صنعتگر در 34 رشته صنایع دستی در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت می کنند.
پایان پیام/
نظر شما