برگزاری مراسم رونمایی از سه کتاب درباره «شهید احمدی روشن» در شهرری

مراسم یادمان شهید ˈمصطفی احمدی روشنˈ با عنوان ˈمصطفای شهیدˈ در مجتمع فرهنگی هنری شیخ صدوق شهرری برگزار و از سه کتاب درباره این شهید هسته ای ایران رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از تهران، این مراسم با حضور خانواده شهید، چهره های اندیشمند، فرهیخته، نویسندگان و اقشار مختلف مردم برگزار و از رحیم مخدومی، احسان ترابی، مهدی نوری و مرتضی قاضی نویسندگان آثار مکتوب درباره شهید احمدی روشن تجلیل شد.

 

کتاب ˈمن مادر مصطفیˈ (دانشمند جوان شهید مصطفی احمدی روشن در خاطران مادر و دیگران) نوشته رحیم مخدومی به اهتمام نشر رسول آفتاب در پاییز سال جاری در 128 صفحه منتشر شد.

 

این کتاب شامل مصاحبه هایی است که نویسنده کتاب با خانواده، دوستان و به ویژه مادر مصطفی از چند روز پس از شهادت او و تا چند روز پیش از چاپ کتاب انجام داده است.

 

کتاب ˈاقا مصطفاˈ نوشته احسان ترابی و مهدی نوری را در 88 صفحه نشر یاران شاهد در سال 91 به چاپ رساند که چند برگی از زندگی و شهادت دانشمند شهید مصطفی احمدی روشن است.

 

سومین کتاب با عنوان ˈیادگارانˈ نوشته مرتضی قاضی در سال 91 به چاپ رسیده است.

 

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این مراسم گفت: ادبیات انقلابی از اتفاقاتی است که در سالهای گذشته در کشور ما رواج یافته و نمونه آن، کتابهایی راجع به زندگینامه و داستان افرادی که در جمهوری اسلامی تلاش کردند ولی اکنون در میان ما نیستند، که به شکلی زیبا و هنری نوشته شده است.

 

محسن پرویز افزود: پیش از این ما با ادبیات داستانی و رمانی آشنا بودیم و بحث خاطرات نیز محفوظ بود، اما بحث زندگینامه های داستانی و بیان زندگی بزرگان اتفاق جدیدی است که در سال های اخیر رونق یافته است.

 

وی اظهار کرد: بیان موضوع واحد از زبان ها و دیدگاه های مختلف محوریت نوع جدید ادبی را تشکیل می دهد که در این حوزه آثار بسیار خوبی خلق شده است و نمونه موفق اینگونه کارها در روایت فتح به چاپ رسیده است.

 

پرویز، بازخوانی خاطرات گذشته را از دیگر موضوعات ادبی جدید در کشور ما ذکر کرد و گفت: کتابی مانند ˈداˈ که نقش زنان در جبهه را بیان می کند و یا کتاب های دیگر که از دید اسیر نوجوان به بحث جبهه پرداخته است نیز از دیگر تالیفات در این بخش است.

 

وی بیان کرد: به دلیل فاصله زمانی بین نقل وقایع و بازآفرینی وقایع برخی مسایل ممکن است فراموش شود اما در مورد شهید مصطفی احمدی روشن، خیلی زود و قبل از آنکه به فراموشی سپرده شود، با همت نویسندگان ، آثاری به چاپ رسید.

 

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین با اشاره به بالندگی جمهوری اسلامی ایران در حوزه علم تصریح کرد: تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ما در همه زمینه ها به غرب وابسته بودیم ولی اکنون به جایی رسیده ایم که انرژی هسته ای تولید می کنیم و این امر برای آنان قابل پذیرش نیست و برای همین دست به ترور فیزیکی زدند.

 

وی یادآور شد: سرعت رشد تولیدات علمی جمهوری اسلامی در دو دهه اخیر به خصوص در دهه اخیر نسبت سایر کشورهای دنیا بسیار بالا است و این موضوع برای کشورهای استکباری ناراحت کننده است.

 

پدر شهید احمدی روشن نیز در این مراسم با اشاره به چهار ویژگی بارز شهید احمدی روشن، گفت: احترام بیش از حد به پدر و مادر و خانواده، سرباز ملت ایران، مرید خوب برای رهبر معظم انقلاب و بنده خوب برای خداوند متعال باعث شد تا به فیض عظمای شهادت برسید.

 

رحیم احمدی روشن گفت: دانشجویان آینده سازان این کشور و ادامه دهنده راه شهدای جهاد علم و فناوری هستند.

 

وی یادآور شد: استکبار جهانی با خیال خام خود می خواهد جلوی پیشرفت علمی ملت ایران را در عرصه های مختلف بگیرد، اما دشمنان بدانند با این اقدامات، تلاش جوانان چندین برابر شده است.

 

معاون سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز در این مراسم گفت: خدا را شاکریم که در ایام اربعین سالار شهیدان مراسم یادمان شهید احمدی روشن را برگزار می کنیم که مقام معظم رهبری در مورد این شهید فرمودند که داغ شهادت ایشان برای ما سخت بود.

 

محمد علی قندهاری افزود: داغ رفتن این شهید هنوز نیز در بین آحاد مردم و جامعه علمی کشور احساس می شود و باید از عزیزانی که در تالیف سه کتاب همت کردند تشکر و قدردانی کنیم.

 

وی اظهار داشت: اگر قیام امام حسین (ع) ماندگار شد به طور یقین به دلیل نقش حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع) بود که آن حماسه ها و رشادتها را برای مردم تعریف و بازگو کردند.

 

قندهاری ادامه داد: امروز نیز کسانی که در تالیف کتاب با یاد و خاطره شهید احمدی روشن همت گماردند ، نقش ماندگار شدن یاد و خاطره شهید احمدی روشن و سایر شهدا را در یاد و خاطره ملت ایران و در اقصی نقاط گیتی انجام می دهند.

 

شهید احمدی روشن صبح روز 21 دی ماه سال 90 براثر انفجار یک بمب در خودرو خود در میدان کتابی تهران به دست عوامل استکبار به شهادت رسید.

 

پایان پیام/

کد خبر 213736

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha