بهنام صحرانورد استاد دانشگاههای اردبیل در گفتگو با خبرنگار شبستان در اردبیل نگاه توحیدی و مکتبی به موضوع حجاب و اصل و اساس قرار دادن آن را یادآور شد و گفت: در دهه 60 میلادی شاهد بحران اجتماعی و اخلاقی بسیار متزلزل در اروپا بودیم به طوری که آنها با گرایش به شیوهها و افکار مختلف سعی کردند از بحران نبود معنویت و اخلاق نجات پیدا کنند، اما هرگز نتوانستند به جامعه آرمانی و حقیقی که خواسته بشریت بود دست یابند.
وی شکلگیری 2 هزار و 500 گونه عرفان نوظهور و کذایی را از جمله پیامدهای این خلأ اخلاقی و معنوی اعلام کرد و افزود: اگر امروز نظام غرب با گرایش به عرفانهای کاذب سعی میکند آرامش را به جامعه تزریق کند به دلیل انفجار بداخلاقیها و روابط ناسالم است که مجبور شدند امروز با شیوههای مختلف جامعه را از التهاب کاذب نجات دهند.
صحرانورد اضافه کرد: اگر امروز در ترکیه و آذربایجان شاهد مقابله و ستیز با زنان و دختران محجبه هستیم نشانگر این اصل است که آنها نمیتوانند به رغم اصالت ارزشی و دینی گرایش به معنویت را بپذیرند و دغدغه و نگرانی حقیقی آنها از گرایش زنان به سوی حفظ حجاب و عفاف است.
کارشناس برجسته مسائل تاریخی و سیاسی در بیان علل استقبال نکردن زنان ایرانی در طرح کشف حجاب، ابراز داشت: در این زمینه در کنار فطرت پاک و بیداری حقیقی ما شاهد ظهور و بروز اعتقادات قوی ارزشی و ایمانی در جامعه ایران هستیم.
استاد دانشگاههای اردبیل با بیان اینکه ایرانیان با قدرت ایمانی و ارزشی خود توطئه کشف حجاب رضاخانی را در سال 1314 خنثی کردند، بیان داشت: رضاخان پهلوی در حالی 17 دی ماه سال 1314 فرمان کشف حجاب را صادر کرد که زنان مسلمان هیچ گرایشی به بدحجابی و بیحجابی نداشتند.
صحرانورد در پایان سخنان خود اظهار داشت: به دلیل آنکه عفاف و حجاب با گرایش باطنی و فطری انسان عجین شده بود تلاشهای بسیاری در انحراف حقیقی در این حوزه شکل گرفت و در نهایت این طرح خیانتکارانه با شکست روبهرو شد.
پایان پیام/
نظر شما