به گزارش خبرنگار شبستان، نشست رسانه ای ششمین جشنواره عکس "ما می توانیم" باحضور رسول اولیازاده، مدیر خانه عکاسان حوزه هنری، صبح امروز، دوشنبه، 25 دی ماه در سالن اندیشه 2 حوزه هنری برگزار شد.
اولیازاده در ابتدا با اشاره به برگزاری ششمین دوره جشنواره "ما می توانیم" از طریق خانه عکاسان حوزه هنری، گفت: بعد از انتشار فراخوان جشنواره، 1600 فریم عکس از 248 عکاس از سراسر کشور دریافت گردید که بعد از داوری آثار، مراسم اهدای جوایز و افتتاح نمایشگاه آثار برگزیده در دوم بهمن ماه ساعت 16 در محل حوزه هنری برگزار می شود.
وی ادامه داد: خانه عکاسان، برگزاری جشنواره را از پنج سال قبل آغاز کرده و این حرکت هم اکنون به بار نشسته است و از این طریق ما توانستیم از دریچه عکاسان، ایرانی زیبا و قدرتمند را به جامعه خود و جهان ارائه نماییم. امسال نیز آثار خوبی به جشنواره رسید که با افتتاح نمایشگاه، شاهد آن آثار خواهیم بود.
اولیازاده با اشاره به پیشرفت های روز افزون کشور گفت: دستاوردها و برنامه های هدفمند در رابطه با ارتقای جامعه ایرانی در زمینه های مختلف آنقدر وجود داشته که ما به جای برگزاری جشنواره دوسالانه آن را هر سال برگزار کردیم.
مدیر خانه عاسان درخصوص برگزاری نمایشگاه عکس "ما می توانیم" در کشورهای مختلف، افزود: حوزه هنری به همراه وزارت ارشاد تصمیم بر ساماندهی و جمع آوری آثار پنج دوره این جشنواره و دیگر آثار عکاسان ایرانی نمود تا عکس های برگزیده در 50 کشور جهان به واسطه حضور سفارتخانه ها و رایزن های فرهنگی به نمایش درآیند.
وی اظهار امیدواری کرد عدد جشنواره ما می توانیم که اکنون ششمین دوره آن برگزار می شود، دو رقمی شده و استمرار داشته باشد.
اولیازاده به خاص بودن موضوع جشنواره عکس "ما می توانیم" نیز اشاره کرد و گفت: در این جشنواره عکاسانی بیشتر می توانند شرکت نمایند که سابقه عکاسی در پروژه های عمرانی و صنعتی را داشته اند و این علاوه بر عکاسان تهرانی شامل عکاسان شهرستانی نیز می شود.
وی همچنین درباره جوایز برگزیدگان گفت: به نفر اول یک میلیون و دویست هزار تومان، نفر دوم یک میلیون تومان و نفر سوم هفتصد هزار تومان جایزه نقدی تعلق خواهد گرفت.
مدیر خانه عکاسان با اشاره به موضوعی نبودن جشنواره ادامه داد: این جشنواره عکس در رابطه با پیشرفت ها و توانمندیهای انجام گرفته در سطح کشور برگزار می شود و این زمینه ها می تواند شامل صنعتی، هوافضا، ورزشی و حتی درباره معلولانی که در مسابقات خارجی حاضر شده و مقام کسب کرده اند، باشد. نگاه ما به این جشنواره صرف موضوع خاص صنعتی نیست و تنها می خواهیم جامعه ایرانی را با اهدافی که برایش ترسیم شده، یعنی تولید علمی نشان دهیم.
اولیازاده در پاسخ به این سوال که آیا موضوعی نبودن جشنواره داوران را در انتخاب آثار دچار مشکل می کند، گفت: ما با برگزاری این جشنواره می خواهیم بگوییم ما توانسته ایم و این توانایی می تواند در نشان دادن کسب مدال یک جانباز در مسابقات پاراالمپیک و یا برتری در المپیاد علمی باشد. ما تمام جوانب را در نظر گرفته ایم و به همین دلیل داوران در انتخاب آثار دچار مشکل نمی شوند.
وی در پایان به تکراری نبودن عکس های رسیده به دبیرخانه جشنواره "ما می توانیم" اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال اتفاقاتی مانند پرتاب موشک به فضا چند بار می تواند اتفاق بیفتد که عکس های این جشنواره را تکراری نماید. داوران حاضر در این جشنواره عکس با انتخاب 33 عکس از آثار دریافتی همواره تکراری نبودن آثار را مد نظر داشته اند.
پایان پیام/
نظر شما