شعر میراث گرانبهای تمدن ایرانی است

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفر به همدان با بیان اینکه رسانه ها باید به شعر توجه ویژه کنند، گفت: شعر ثروتی عظیم از فرهنگ و تمدن ایرانی و اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، رضا حمیدی، مشاور وزیر ارشاد، شب گذشته (28 بهمن) در مراسم اختتامییه هفتمین جشنواره بین المللی شعر فجر منطقه غرب کشور در مجتمع فرهنگی هنری بوعلی سینای همدان با بیان اینکه شعر هنر صادراتی و فیلم هنر وارداتی ایران است، بیان کرد: باتوجه به اهمیت و جایگاه هنر شعر در فرهنگ مردم ایران، رسانه ها بویژه رسانه ملی  به همان میزانی که به فیلم بها می دهند به شعر نیز بپردازند.

 

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری شعر را ثروت ملی می‌داند، بیان کرد: تا وقتی که نام فردوسی در میان ما زنده است و دیوان حافظ حرمت دارد ما به آینده کشور امیدوار هستیم.

 

وی تصریح کرد: تا زمانی که نام بزرگان هنر از جمله  مولانا، قیصر و سهراب در میان ما  زنده، جایگاه  و منزلتی دارند  می توان نسل های آینده را نیز با هنر و تمدن اصیل ایرانی و اسلامی آشنا کرد.

 

دبیر هفتمین جشنواره بین المللی شعر فجر با اشاره به اینکه از عادت های خوب ایرانی ها ادبیات ورزی است و ادبیات در زندگی مردم در تمام فصول جاری است، اظهار داشت: در این میان بیشتر هنرها از شعر الهام می گیرد و موسیقی صدای شعر و نقاشی نیز سیمای شعر است.

 

حمیدی افزود:  شعر همچون خورشید فروزان است، موسیقی، خوشنویسی و حتی نقاشی از شعر الهام می‌گیرند و یا در حاشیه آن زندگی می‌کنند.

 

حمیدی در ادامه به تفاوت این جشنواره با دورههای قبل اشاره کرد و اظهار داشت: در جشنواره امسال رشد کمی و کیفی آثار دیده می شود به گونه ای که 2 هزار و 37 اثر از 46 هزار و 851 شاعر به دبیرخانه جشنواره رسیده است.

 

دبیر جشنواره بین‌المللی شعر فجر اضافه کرد: در این دور از جشنواره از حامیان شعر هم حمایت می‌کنیم و از شاعران مردمی نیز تقدیر به عمل خواهد آمد.

 

گفتنی است، در این مراسم  علاوه بر مسئولان استانی و مهمانان کشوری شاعران استان های کرمانشاه، کردستان، ایلام، مرکزی و همدان حضور داشتند.

 

پایان پیام/

کد خبر 229071

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha