طیب ملک پور، مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان بیان کرد: تمامی بازی های رایانه ای برای کودکان مضر هستند و هیچ بازی رایانه ای برای کودکان و نوجوانان اثر مثبتی ندارد.
وی ادامه داد: در مفاهیم اخلاقی، بازی رایانه ای غربی به دلیل هدف گرفتن مفاهیم اخلاقی و ارزش ها، مضر است و از همین رو نیز بازی های ایرانی در کشور برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن ساخته می شود که این بازی ها نیز برای پیشگیری مفید است ولی اگر موضوع را از تمامی جهات بررسی کنیم، تمامی بازی های رایانه ای برای کودکان مضر هستند زیرا آسیب هایی که رایانه به کودکان وارد می کند، آسیب های جبران ناپذیری است.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین تصریح کرد: تمامی بازی های رایانه ای به شدت مضر هستند و این موضوع در خصوص تمامی بازی ها چه از نوع مثبت و چه از نوع منفی آن است.
وی اعلام کرد: زمانی که کودکی بازی رایانه ای را انجام می دهد، ارتباط عاطفی در این بازی وجود ندارد و یکی از ویژگی های بازی های میدانی این است که کودک با فردی که بازی می کند، ارتباط عاطفی و اجتماعی برقرار می کند که این نکته بسیار مهمی است.
ملک پور تأکید کرد: بازی رایانه ای در جسم کودکان نیز اثرگذار است و اثرات نامطلوبی را به دنبال دارد که ضعیف شدن بینایی، پیش فعالی و غیره از جمله اثرات رایانه است که در اثر بازی رایانه ای در کودک به وجود می آید.
وی افزود: ما به خانواده ها توصیه می کنیم به بازی ها گذشته خود بازگردند؛ ساخت بازی هایی در داخل کشور از این نظر که کودکان و نوجوانان به سمت بازی های غربی جذب نشوند، شاید مفید باشد ولی اگر آن سوی موضوع و اثرات کلی بازی ها در نظر گرفته شود، بازی های رایانه ای ظلم در حق کودکان و نوجوانان است.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین گفت: بازی رایانه ای بدترین نوع مواجه با کودکان و نوجوانان است و باید به بازی های گذشته و سنتی خود بازگردیم که این بازی ها خلاقیت، تحرک و تخلیه هیجان را در کودکان و نوجوانان موجب می شوند.
پایان پیام/
نظر شما