15 خرداد اصیل ترین جنبش مذهبی و مردمی تاریخ معاصر ایران است

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان، 15 خرداد را پیوند معنوی توده‌های مردمی با مرجعیت دینی عنوان کرد و گفت: این قیام اصیل ترین جنبش مذهبی و مردمی در تاریخ معاصر ایران است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان در نشست ستاد گرامیداشت یوم الله 15 خرداد استان گیلان، گفت: قیام پانزده خرداد سال 42، اصیل ترین جنبش مذهبی و مردمی در تاریخ معاصر ایران است.

 

حجت الاسلام مجتبی اشجری افزود: هویت و شناسنامه انقلاب اسلامی ایران از پانزدهم خرداد 42 صادر شد و سرآغاز نهضت اسلامی ایران به رهبری معمار کبیر انقلاب امام راحل است.

 

وی، پانزدهم خرداد را پیوند معنوی توده‌های مردمی با مرجعیت دینی عنوان کرد و ادامه داد: این قیام رابطه مستحکمی بین امت و امام ایجاد کرد.


حجت الاسلام اشجری با بیان اینکه این روز بزرگ با وجود گذشت نیم قرن از آن برای نسل جوان کشور ناشناخته است، خاطر نشان کرد: امام راحل نیز خواستار شناسایی روز پانزدهم خرداد و عواملی که موجب بوجود آمدن آن است، شد.

 

وی در ادامه خواستار تبیین و آشکار شدن، عمق فاجعه روز پانزدهم خرداد 42 و خون‌هایی که به ناحق به زمین ریخته شده و امام راحل آن را عزای عمومی اعلام کردند، شد.

 

حجت الاسلام اشجری سالگرد پانزده خرداد 42 امسال را همزمان با روز شهادت هفتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت دانست و افزود: باید از فضای مطبوعات، فضاهای مجازی و رسانه برای تبیین این روز در مناطق مختلف استان بهره گرفته شود.

 

تشکیل ستاد شهید یونس رودباری در گیلان

وی در ادامه از برگزاری مراسم سالگرد شهادت حجت الاسلام شهید سید یونس رودباری همزمان با 15 خرداد در استان و شهرستان رودبار خبر داد و گفت: بزودی دبیرخانه و ستاد این شهید در بیناد شهید و ایثارگران تشکیل می شود.

 

حجت الاسلام داوودی، امام جمعه رودبار نیز در این نشست با تاکید بر اینکه نباید در گرامیداشت شخصیت‌های مهم استان غفلت کنیم، افزود: باید برای گرامیداشت شهید سید یونس رودباری تلاش بیشتری صورت بگیرد.

 

داوودی، بهره مندی از راه و روش شهدای والامقام را برای معرفی فرهنگ و هویت انقلاب اسلامی به نسل آینده، لازم دانست.

 

وی همچنین، شهید یونس رودباری را سرمایه کشوری دانست که باید برجستگی‌های وی را به نسل جوان کشور معرفی کرد و از ابزارهای هنری در این راه بهره برد.

 

داوودی همچنین در ادامه خواستار نصب عکس شهید سید یونس رودباری در ورودی استان و شهرستان رودبار شد.

 

گفتنی است، حجت الاسلام و المسلمین سید یونس رودباری در دوم فروردین سال 42 در اثر حمله ساواک به مدرسه فیضه قم از پشت بام به پایین پرتاب شد که وی به خانه پدری خود در روستای آغوزبن رودبار آمد اما بعد از دو روز براثر جراحت وارده به شهادت رسید.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 251661

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha