50 هزار مدرسه قرآن درآینده نزدیک درسطح کشور راه اندازی می شود

حاجی بابایی از راه اندازی 50 هزار مدرسه قرآن درآینده نزدیک درسطح کشور خبر داد و گفت: امسال10 هزار مدرسه قرآنی با میانگین 100 دانش آموز درهرمدرسه به صورت داوطلبانه راه اندازی شده است.

 

به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر حاجی بابایی، وزیر آموزش و پرورش در همایش ائمه جماعات مدارس شهر تهران صبح به تشریح برنامه‌های آموزش و پرورش در جهت تقویت آموزه‌های اعتقادی و دینی در مدارس پرداخت و گفت: سند راهبردی آموزش و پرورش با ارایه تعریفی اسلامی از فلسفه تربیت در حال آماده سازی است.

وزیر آموزش و پرورش از برپایی جلسات متعدد کارشناسان آموزش و پرورش با حجت‌الاسلام والمسلمین مقتدایی، مدیر حوزه های علمیه خبر داد و گفت: این وزارتخانه و افراد و مدیران آن با برگزاری این جلسات سعی دارند کتب درسی مدارس را بر اساس مبانی اعتقاد اسلامی تدوین کنند.

حاجی‌بابایی به تأکید مقام معظم رهبری بر گنجاندن اندیشه‌های فلسفی در کتب درسی اشاره کرد و افزود: مقام معظم رهبری تأکید دارند که برنامه‌های آموزش و پرورش باید بتوانند به ذهن دانش‌آموزان شکل دینی بدهند.

وزیر آموزش و پرورش هدف از تدوین و تصحیح دوباره کتب درسی را تبدیل علم مرده به علم زنده دانست و افزود: نوع بکارگیری ادبیات لازم در کتب، شکل و شمایل آنها و عمیق‌تر شدن رنگ و بوی آموزه‌های دینی در آنها دغدغه‌ اصلی وزارت آموزش و پرورش است.

وی با اظهار آمادگی کامل وزارتخانه آموزش و پرورش برای هرگونه همکاری با حوزه های علمیه ادامه داد: فلسفه حضور این وزارتخانه به گونه‌ای است که بدون اصل ولایت‌فقیه و روحانیت و بدون توجه به آموزه‌های دینی نمی‌توان آن را تعریف کرد.

حاجی‌بابایی تألیف کتب و حضور ائمه جماعات در مدارس را تنها بخش کوچکی از جنبه‌های تعامل میان حوزه علمیه و آموزش و پرورش عنوان و تصریح کرد: در تمام دنیا معتقدند که لشکر اول یک مملکت آموزش و پرورش و لشکر دوم نیروهای نظامی آن کشور هستند.

وزیر آموزش و پرورش همچنین از تأسیس مرکز فناوری، آمار، اطلاعات و ارتباطات سخن گفت و اذعان کرد: قصد داریم تمام شیوه‌های ارتباطی خود را به روز کنیم تا به همه مدارس، همه معلمان و حتی همه اولیای دانش‌آموزان مرتبط باشیم و با این کار همه برنامه‌های خود را ابتدا در این مرکز تعدیل و تسویه کرده و سپس در معرض آرای معلمان و اولیا قرار دهیم.

وی گفت: ما محتاج افرادی هستیم تا محتوای مورد نیاز را در اختیار ما قرار دهد و این کار سنگینی است و با وجود اینکه هم‌اکنون هزار و 50 عنوان کتاب را منتشر می‌کنیم در تمام بخش‌های این هزار و 50 عنوان نیازمند نیروی اندیشمند حوزوی هستیم.

حاجی‌بابایی توسعه قرآن‌آموزی را اصلی‌ترین محور کار آموزش و پرورش در برنامه‌های خود معرفی کرد و گفت: با اینکه پیش از این تنها 670 دارالقرآن در کشور فعال بوده‌اند امسال توانسته‌ایم این تعداد را تا 10 هزار مدرسه قرآن با میانگین 100 دانش آموز در هر مدرسه افزایش دهیم.

وی ادامه داد: اینک حدود یک و نیم میلیون دانش‌آموز داوطلب خواهان حضور در مدارس قرآنی ما هستند، سبب شده است تا ما نیز به دنبال نیروهای باکیفیت در این امر باشیم.

وزیر آموزش و پرورش در پایان سخنان خود راه‌اندازی 50 هزار مدرسه قرآن را هدف آینده آموزش و پرورش عنوان کرد و آرزوی دست‌یابی به این رقم را با همکاری حوزه‌های علمیه کرد.

شایان ذکر است اولین همایش ائمه جماعات مدارس شهر تهران با حضور حمیدرضا حاجی‌بابایی، وزیر آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروشاهی، مدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه استان تهران و حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن نبوی، معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه‌ علمیه و جمعی از مبلغان و ائمه جماعات مدارس تهران ظهر امروز در مرکز فرهنگی سیدالشهدا (ع)برگزار شد.

پایان پیام/
 

کد خبر 25259

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha