حجتالاسلام علی پروانه، مسئول دبیرخانه کانونهای مساجد استان تهران، اعضای کانونهای مساجد را سربازان گمنام عرصه فرهنگ دینی و خط مقدم مقابله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دانست و به خبرنگار شبستان گفت: تحقق فرامین رهبری در دولت نهم و دهم با افزایش تعداد کانونهای مساجد و گرایشات مسجد محور دولت، آینده روشنی را برای نسل جوان جامعه اسلامی رقم زده است.
وی بیان کرد: هدف از توسعه و تقویت کانونها، ترویج فرهنگ و اندیشه دینی به ویژه نماز به عنوان اصلیترین معیار تشکیل کانونهای مساجد است.
حجتالاسلام پروانه افزود: برقراری ارتباط دوستانه میان فعالان مساجد و کانون های مساجد، ائمه جماعات و هیئت امنا باعث تعمیق ارزشهای دینی در نسل جوان می شود و مهمترین عامل پیشرفت و توسعه برنامههای کانونهای مساجد طی 18 سال گذشته همین ارتباط معنوی و صمیمی میان اهالی مسجد بوده است.
مسئول دبیرخانه کانونهای مساجد استان تهران یادآور شد: خوشبختانه طی 18 سال گذشته، توسعه و تجهیز کتابخانههای مساجد، اطلاعرسانی برنامههای کانونهای مساجد، ایجاد کانونهای روستایی در اقصی نقاط کشور، گسترش و توسعه مناسبی یافته است و نسل جوان در سراسر کشور اسلامی از فضای کانونهای مساجد و کتابخانهها بهرهمند می شوند و هرساله تعداد زیادی از علاقهمندان به کسب علم و فنآوری از برنامه کانون های مساجد استفاده می کنند.
وی ادامه داد: این حرکت و پویایی با ایجاد تفاهم نامه هایی که هر ساله با حمایت و همکاری وزارت ارشاد فرهنگ و ارشاد اسلامی امضا می شود، مسیر رشد و ترقی را طی می کند و شناخت همه نهادها و ارگان های کشور از کانون های مساجد باعث شد، بسیاری از این مراکز با انعقاد تفاهم نامه با کانون های مساجد به حمایت و پشتیبانی از کانون ها اقدام و برنامه های مشترک و هماهنگی را اجرا کنند.
حجت الاسلام پروانه برنامه ریزی محتوایی در کانون ها، ایجاد کتابخانه های مجهز به نرم افزارها و کتاب های مورد نیاز نسل جوان، ایجاد کانون های تخصصی و برگزاری هفت جشنواره ویژه کانون های مساجد را عامل موفقیت و پیشرفت کانون های مساجد در ابعاد مختلف طی چند ساله اخیر دانست.
وی ادامه داد: افزایش کمی و کیفی برنامه های آموزشی کانون ها، برنامه ریزی مدون و منسجم، طراحی تقویم برنامه ای و توجه به آموزش و تربیت نیروهای انسانی کار آزموده و استفاده از مربیان متخصص توانسته در پیشرفت عملکرد کانون های مساجد و ارتقای آگاهی نسل جوان موثر باشد.
مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان تهران گفت: کانون فرهنگی و هنری که با توجه به مقتضیات و شرایط مکانی و جغرافیایی حرکت و مدیریت آن همراه با امام جماعت، بودجه و امکانات را دقیق تدوین کند، می تواند به شاخصه های کانون ایده آل نزدیک شود که کانون های تخصصی مساجد که طی دو سال اخیر ایجاد شده اند در این راستا گام بر می دارند.
وی خاطرنشان کرد: برای تحقق کانون ایده آل باید نیروی انسانی، امکانات ویژه، برنامه ای مشخص و مدون و فضای مناسب برای فعالیت تدوین مهیا شود.
پایان پیام/
نظر شما