به گزارش خبرگزاری شبستان، مسئول امور کتابخانههای حوزههای علمیه خواهران افزود: این اطلاعات پس از جمعآوری، دستهبندی و ارزیابی در پایگاه کتابخانههای ایران «lib.ir» قرار گرفته است.
علی حسنوند افزود: این اطلاعات شامل عنوان کتاب، پدیدآورنده، مترجم، ناشر، سال نشر، محل نشر و موضوع، میشود.
مسئول امور کتابخانههای حوزههای علمیه خواهران تصریح کرد: اطلاعات سایر کتابها و کتابخانههای حوزههای علمیه خواهران نیز پس از کسب شرایط لازم به منظور ثبت در پایگاه کتابخانههای ایران در این پایگاه ثبت می شود.
وی ادامه داد: کتابخانهها برای ثبت در پایگاه کتابخانههای ایران باید واجد اطلاعات کتابشناختی 2 هزار کتاب باشند که این شرط در مورد 38 کتابخانه حوزههای علمیه خواهران صدق میکند.
حسنوند افزود: با توجه به آموزشهای تخصصی انجام گرفته در کتابخانههای حوزههای علمیه خواهران انتظار میرود به مرور تعداد کتابخانههایی که اطلاعات کتابهای آنها در پایگاه کتابخانههای ایران ثبت شده است، افزوده شود.
وی گفت: در حال حاضر اطلاعات کتابهای 110 کتابخانه به همراه پایاننامههای دفاعشده در مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در پایگاه کتابخانههای مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران به نشانی lib.whc.ir قابل رویت است و کاربران میتوانند از آن استفاده کنند.
مسئول امور کتابخانههای حوزههای علمیه خواهران تعداد کتب قابل رویت در این پایگاه را 260 هزار عنوان کتاب ذکر کرد و افزود: نرمافزار ارائه شده در این پایگاه امکان جستجو در کتابخانههای مختلف مدارس علمیه خواهران را فراهم آورده است. در آینده سایر امکانات این سامانه از قبیل سامانه فایلهای چندرسانهای، ورود اطلاعات، امانتدهی و سامانه پیامک نیز فعال می شود.
پایان پیام/
نظر شما