دولت آینده به مسجد نگاهی جامع داشته باشد/تعلق خاطر صرف کافی نیست

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام آقایی با اشاره به اینکه رئیس جمهور باید به مسجد نگاهی جامع و متوازن داشته باشد، گفت: مسجد در مهندسی فرهنگی باید به عنوان نهاد محوری و یک پایگاه اصلی محسوب شود.

حجت الاسلام حمید آقایی، معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد در گفتگو با خبرنگار حوزه مسجد خبرگزاری شبستان در رابطه با مطالبات اهالی مسجد از رئیس جمهور منتخب گفت: بخشی از مطالبات اهالی مسجد از رئیس جمهور منتخب عمومی و بخشی هم تخصصی است. مطالبات عمومی از رئیس جمهور منتخب در زمینه های ولایت مداری، خدمت به مردم و مستضعفین، رفع مشکلات و تنگناها است.

 

وی در زمینه مطالبات تخصصی که اهالی مسجد از رئیس جمهور دولت یازدهم دارند، گفت: رئیس جمهور دولت یازدهم باید به مسجد نگاهی جدی، عمیق و جامع به عنوان نهاد هویت ساز و تمدن ساز داشته باشد و به مسجد به عنوان مرکزی تنها برای اقامه نماز نگاه نکند.

 

آینده کشور از مسجد ساخته شود

حجت الاسلام آقایی ادامه داد: مسئولینی که خودشان از بچه های مسجد هستند، تعلق خاطر به مسجد دارند و تلقی آنها این است که باید به مسجد کمک شود. داشتن چنین نگاهی نسبت به مسجد نگاه خوبی است ولی داشتن چنین نگاهی، نگاه جامعی نیست. مسجد باید در مهندسی فرهنگی نظام اسلامی به عنوان نهاد محوری و یک پایگاه اصلی محسوب شود نه به عنوان نهادی که در کنار دیگر نهادها قرار می گیرد. به تعبیر دیگر شعار آینده را از مسجد بسازید باید مورد توجه دولت آینده باشد زیرا که انقلاب اسلامی ایران از مساجد شروع شد و تدوام آن هم به همین شکل باید باشد.

 

توجه به مسجد در برنامه ششم

وی به تبیین دیگر مطالبه اهالی مسجد از رئیس جمهور منتخب پرداخت و اظهار کرد: با توجه به اینکه برنامه ششم توسعه کشور در دولت یازدهم تدوین می شود بنابراین توقع این است که وقتی پیش نویس های برنامه ششم تدوین می شود برای مساجد نیز در این پیش نویس برنامه ریزی وجود داشته باشد.

 

مشکل مساجد فقط کمبود بودجه نیست

معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به اینکه رئیس جمهور و برنامه ریزان فرهنگی وی باید به مسجد نگاهی جامع  و متوازن داشته باشند، خاطر نشان کرد: امروز مساجد از لحاظ نرم افزاری، سخت افزاری و مغز افزاری دچار مشکلاتی هستند که این مشکل فقط مشکل مالی و مادی نیست بلکه فقدان یک نگاه جامع و متوازن است.

 

وی افزود: رئیس جمهور به عنوان کسی که با نهادهای فرهنگی در ارتباط است و به عنوان کسی که به واسطه معاونت مطالعات و برنامه ریزی و راهبردی و وزارتخانه های ذیربط برنامه ریزی هایی برای نهادهای مختلف دارد باید به موضوع مسجد فراتر از آنچه امروز هست، نگاه کند.

 

حجت الاسلام آقایی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری به موضوع سبک زندگی اسلامی اذعان کرد: یکی از نهادهای اصلی که در این زمینه می تواند برنامه ریزی و برنامه هایی ارایه دهد نهاد خانواده، مسجد و مدرسه است. بنابراین باید مسجد و خانواده و مدرسه به شکلی به هم پیوسته و مرتبط در این زمینه برنامه ریزی جامع داشته باشند تا گسستگی در برنامه های آنها نباشد.

 

معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به اینکه باید میان متولیان مساجد تقسیم کار صورت گیرد و هر نهاد کار خودش را انجام دهد، اذعان کرد: در چشم انداز و افق آینده ایران اسلامی تاکید بر هویت انقلابی و اسلامی است. تعیین بخشی از هویت اسلامی باید از سوی مساجد انجام شود بنابراین این توقع از رئیس جمهور دولت یازدهم است که به مساجد در این زمینه توجه لازم انجام شود.

پایان پیام/
 

کد خبر 264894

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha