مساجد پایگاه های اصلی ترویج فرهنگ دینی کشور هستند

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: مساجد به عنوان پایگاه های اصلی ترویج فرهنگ دینی شناخته شده اند و امامان جماعت نیز مدیران فرهنگی مساجد هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، حجت الاسلام نعمت الله سرلکیان٬ مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی، امروز(30خرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد٬ گفت: بسیاری از فعالیت های فرهنگی٬ دینی و تبلیغی در مساجد صورت می گیرد از این رو این پایگاه های دینی باید تقویت شوند.

 

وی تحکیم بنیان خانواده را امری ضروری دانست و ادامه داد: رسانه ها باید با اطلاع رسانی صحیح و آگاهی بخشی در راستای تحکیم بنیان خانواده و سبک زندگ اسلامی تلاش کنند.
 

حجت الاسلام سرلکیان با اشاره به اینکه اول تیر ماه روز تبلیغ و اطلاع رسانی است٬ افزود: بحث اطلاع رسانی در جامعه امروز از اهمیت ویژه ای برخوردار است و نقش رسانه ها نیز در ترویج فرهنگ دینی بی بدیل است.

 

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در ادامه با بیان اینکه رسانه ها باید دینی باشند٬ خاطر نشان کرد: در این صورت نشر فرهنگ قرآن و اهل بیت در جامعه هر چه بیشتر گسترش خواهد یافت و ارتباط تنگاتنگ بین رسانه و دین به وجود خواهد آمد.
 

حجت الاسلام سرلکیان با اشاره به نقش رسانه ها در طول تاریخ گفت: رسانه های مکتوب و ملی می توانند بسیار کارساز باشند و هر جا رسانه خوب وارد شود می تواند تاثیرات خوبی را به جای بگذارد.
 

وی با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمنان و توطئه های آنان از طریق ماهواره ها و سایت های مخرب، اظهار کرد: باید با برنامه ریزی دقیق رسانه های داخلی و دینی، فضا را به سویی ببریم که در زمینه پیام رسانی در مسایل دینی و فرهنگ نقش ایفا کنند که این کار راهی موثر در خنثی سازی توطئه های دشمنان است.
 

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی بر تبلیغ سنتی و مدرن در کنار هم تاکید کرد و گفت: رسالت سازمان تبلیغات از دیرباز تبلیغ به روش سنتی بوده که با حضور علما و اندیشمندان در مناطق ومحافل مختلف صورت می گرفته و امروز نیز سبک مدرن امروزی باید در دستور کار مبلغان قرار گیرد که این مهم با کمک رسانه ها محقق می شود.
 

وی ادامه داد: نقش سازمان تبلیغات اسلامی احیاء فرهنگ دینی است و در بحث نظارت و ساماندهی٬ پشتیبانی و هماهنگی امور دینی و ارزش های اسلامی کارهای خوبی انجام داده است.
 

 این مقام مسئول در ادامه به فعالیت روحانیون مستقر و طرح هجرت اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 200 نفر به صورت دائم به فعالیت تبلیغی می پردازند و هر یک سفیری برای ترویج فرهنگ دینی و روشنگری در جامعه هستند. 
  

وی به فعالیت بانوان مبلغ نیز اشاره کرد و افزود: خواهران مبلغه و مبلغات سنتی نیز ساماندهی شده اند و برای آنها دوره های آموزشی برگزار شده است.
 

 پایان پیام/

کد خبر 265922

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha