به گزارش خبرگزاری شبستان، حسین اسدی، مدیر بخش فرهنگ ملل بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم درباره تفاوت های این بخش در مقایسه با ادوار گذشته گفت: تفاوت این بخش در مقایسه با سال های گذشته ادغام با بخش بین الملل است و در اجرای هر چه بهتر برنامه های آن مجمع جهانی اهل بیت (ع) و مجمع تقریب مذاهب اسلامی نیز همکاری دارند. به عبارت دیگر این بخش امسال تجمیعی از دو بخش فرهنگ ملل و بین الملل و نهادهای مذکور است.
وی درباره رویکرد کاری این بخش در نمایشگاه بیست و یکم اظهار کرد: تلاش بر آن است تا از طریق برنامه های پیش بینی شده تاثیر فرهنگ بر سبک زندگی جوامع مسلمان و شیعی و نیز سبک زندگی قرآنی در کشورهای مختلف تشریح شود البته در این باره محصولات آموزشی و پژوهشی نیز پیش بینی شده است.
اسدی درباره کشورهای مدعو برای حضور در این بخش تصریح کرد: تا کنون با بیش از 20 کشور جهان برای حضور در این بخش هماهنگی به عمل آمده است که این تعداد به 30 مورد افزایش می یابد، و مقرر است علاوه بر محصولات فرهنگی، آثار تخصصی در حوزه قرآن و عترت (ع)، وحدت اسلامی، اهل بیت (ع) و تقریب مذاهب اسلامی در بخش به نمایش گذاشته شود.
مدیر بخش فرهنگ ملل بیست و یکمین نمایگشاه بین المللی قرآن کریم ادامه داد: این محصولات به همت نهادهایی همچون جامعه المصطفی العالمیه (ص)، مجمع جهانی اهل بیت (ع)، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای عرضه درن مایشگاه جمع آوری شده است.
وی درباره پراکندگی جغرافیایی کشورهای حاضر در بخش فرهنگ ملل نمایشگاه قرآن ابراز کرد: از آسیا کشورهایی همچون افغانستان، عراق، بحرین، کویت، پاکستان، تاجیکستان، ترکیه، گرجستان، هندوستان، آذربایجان و احتمالا روسیه، از قاره آفریقا بورکینافاسو، ساحل عاج، کنگو، تانزانیا، نیجریه و سودان و از آمریکای لاتین عمدتا کشورهای اسپانیولی زبان همچون برزیل، شیلی و آرژانتین در بخش فرهنگ ملل نمایشگاه حضور می یابند.
اسدی با بیان اینکه تبیین سبک زندگی اسلامی از برنامه های این بخش استف عنوان کرد: علاوه بر توجه به گفتگومحوری در این بخش، تلاش می شود با حضور کارشناسان بحث قرآن و وحدت اسلامی، قرآن و اهل بیت (ع) و قرآن و بیداری اسلامی بحث و بررسی شود و در کنار اینها ارائه محصولات نیز در دستور کار است.
بنابرگزارش واحد خبر روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وی با اشاره به جنایات وهابیت در سوریه، عراق و پاکستان ابراز کرد: واکاوی جریان تکفیر به عنوان انشعابی از وهابیت و سلفی گری از برنامه های بخش فرهنگ ملل است که در این باره عملکرد ما تخصصی است. علاوه بر این معرفی شاخص های اسلام ناب و تعارض دیدگاه های تکفیری با قرآن در دستور کار است البته در تمامی برنامه ها تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر رعایت اصل وحدت و عدم توهین به مقدسات مذاهب اسلامی در اولویت قرار دارد.
اسدی درباره تقویم زمانی فعالیت این بخش اعلام کرد: این بخش از ابتدای نمایشگاه قرآن فعالیت خود را آغاز می کند اما برخی برنامه های آن همچون همایش "سبک زندگی قرآنی در عرصه بین الملل" با حضور میهمانان منطقه ای مقطعی است.
شایان ذکر است، بخش فرهنگ ملل در طبقه فوقانی مصلای بزرگ امام خمینی (ره) در طول برپایی نمایشگاه بین المللی قرآن کریم پذیرای بازدیدکنندگان است.
پایان پیام/
نظر شما