بافت  قالی توسط بازدید کنندگان نمایشگاه قرآن واهدا به حرم امام حسین(ع)

خبرگزاری شبستان: محمدی از بافت قالی به دستان بازدید کنندگان نمایشگاه قرآن خبرداد و گفت: این قالی ضمن ثبت در رکوردهای کتاب گینس، به حرم حضرت اباعبدالله اهدا می شود.

حسن محمدی، مدیر بخش نهادها و موسات قرآنی با اشاره به رویکردهای تحولی این بخش در نمایشگاه قرآن امسال به خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان گفت: بخش نهادها و موسات قرآنی دارای رویکرد تحولی چه در زمینه سخت‌افزاری و چه در زمینه نرم‌افزاری بوده و غرفه‌آرایی با پارتیشن‌بندی‌های خاص موجب شده که فضای بسته و زندان‌وار غرفه‌ای را کنار زده و با دید خوب و اشراف بر سایر بخش‌ها و غرفه‌ها داشته باشد. غرفه‌های آموزش، پژوهش، تبلیغ و ترویج، تدبر در قرآن، حفظ و آموزش کودکان با در نظر گرفتن همه نیازهای مخاطبان با شعار سبک زندگی قرآنی فعالیت می‌کنند.

وی افزود: امسال کار ویژه‌ای انجام شده و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر سبک زندگی قرآنی نگاهی ژرف به این موضوع مطروحه شده است.
محمدی با اشاره به تشکیل کارگروه ها و نشست های تخصصی در این بخش خاطرنشان کرد:همراه با نقد و بررسی دستگاه‌های قرآنی ستاد راهبردی حفظ نشست‌های تخصصی برگزار می‌کند و به بررسی فعالیت مدارس قرآنی، شورای توسعه فرهنگ قرآنی، سازمان‌ها و موسسات در زمینه‌های مختلف همچون مسابقات، روند ادغام اتحادیه‌ها در دو بخش نهاد مردمی و دولتی همچون آستان قدس رضوی، شهرداری، سپاه و معاونت‌های اجتماعی و فرهنگی ارگان‌های مختلف می‌پردازد.

مدیر بخش نهادها و موسات قرآنی با اشاره به طرح‌ها و نوآوری‌های بخش نهادها و موسسات قرآنی عنوان کرد: برای نخستین بار دار قالی در این بخش در نظر گرفته شده تا هر بازدیدکننده بر آن گره‌ای بزند تا ضمن ثبت در رکوردهای کتاب گینس این قالی به حرم حضرت ابا عبدالله الحسین هدیه شود. همچنین خبرگزاری‌ها در این بخش حضور فعال و موثر دارند که تحت پوشش بیمه فعالان قرآنی قرار می‌گیرند.
محمدی عنوان کرد: در بخش «نهادها و موسسات قرآنی» بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، موسسات و نهادهای قرآنی برتر شهر تهران به علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان نمایشگاه قرآن معرفی می‌شوند.


همچنین طی برگزاری جلسه مسئولان نمایشگاه قرآن با مدیران و دست‌اندرکاران بخش نهادها و موسسات قرآنی مقرر شد تا برنامه‌ها و فعالیت‌های اصلی موسسات قرآنی ـ مردمی در زمینه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، تبلیغ و ترویج و... انجام شود.
همچنین، در این جلسه عنوان شد که برنامه‌ها و فعالیت‌های اصلی مؤسسات قرآنی ـ مردمی در قالب‌های مختلف پیش‌دبستانی، مکاتب قرآنی، جلسات خانوادگی و گروه‌های جهادی، شناسایی، دسته‌بندی و طبقه‌بندی شوند و در هر رشته یک جزیره به یک موسسه یا مجموعه‌محوری واگذار شود و برنامه‌ها با همکاری سایر موسسات ارائه و عملیاتی شود.
وی افزود: معرفی موسسات قرآنی شهر تهران به مردم تهران در قالب‌های بروشور و...، معرفی و تبلیغ فعالیت‌های آموزشی در حوزه قرائت و حفظ، معرفی موسسات و تشکل‌های مردمی به بازدیدکنندگان، واگذاری مسئولیت مجموعه‌های تخصصی به سایر بخش‌ها و... از دیگر مواردی بود که در این جلسه مورد تاکید قرار گرفت.
مدیر بخش نهادها و موسسات قرآنی عنوان کرد: بخشی از آمار و اطلاعات مربوط به موسسات و تشکل‌های مردمی، در نمایشگاهی مجزا و با طراحی تابلوهای فاخر ارائه شوند.
پایان پیام/
 

کد خبر 269771

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha