70 درصد سند تحول بنیادین مطابق با آموزه‌های دینی و قرآنی است

خبرگزاری شبستان: وزیر آموزش و پرورش گفت: 70 درصد سند تحول با بررسی‌های انجام‌شده اصلاح گردید تا با آموزه‌های قرآنی، دینی و اهل بیت مطابقت داشته باشد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، حمیدرضا حاجی‌بابایی، وزیر آموزش و پرورش در سی‌امین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش مناطق کشور با بیان اینکه اساسی‌تری محور تحول و توسعه پایدار در کشور آموزش و پرورش است، گفت: بدون یک آموزش و پرورش برجسته نمی‌توان کشور پیشرفته و آینده‌داری داشته باشیم.

 

وی افزود: آموزش و پرورش در این سال‌ها اسیر هیچ حزب و گروهی نبوده است بلکه به عنوان اذان نظام جمهوری اسلامی ایران عمل کرده است و هیچ‌وقت ما سیاسی اداره نکرده‌ایم.

 

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش را ولایی، ملی و اسلامی اداره کرده‌ایم، اظهار کرد: با این نوع اداره خواستیم تا جمهوری اسلامی ایران استحکام یابد.

 

حاجی‌بابایی با بیان اینکه در طول 180 سال آموزش و پرورش نقشه جامع و نقشه راه در کشور نداشته است، تصریح کرد: در این هشت سال کلید نقشه جامع آموزش و پرورش نقطه شروع تحول بوده است.

 

وی ادامه داد: برای اولین بار در طول تاریخ آموزش و پرورش نقشه جامع و نقشه راه دارد.

 

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نقشه تعلیم و تربیت اسلامی دو سال کامل تدوین، تصحیح و تصویب شد، اظهار کرد: 70 درصد سند تحول بنیادین با بررسی‌های انجام‌شده اصلاح گردید تا در راستای آموزه‌های قرآنی و اهل بیت (ع) به ویژه حضرت زهرا (س) و بیانات بزرگان باشد.

 

وی ادامه داد: دو سال تلاش کردیم تا سند تحول بنیادین همه‌جانبه با خون شهدا همرنگ باشد که این سند تحت نظارت شورای عالی آموزش و پرورش، شورای عالی انقلاب فرهنگی و حوزه علمیه تدوین شد.

 

حاجی‌بابایی با بیان اینکه پس از تدوین سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش 700 پروژه اجرا شد، تصریح کرد: برای اولین بار در آموزش و پرورش 170 اقدام صورت گرفته است که تمام اقدامات آموزش و پرورش مطابق با قانون، مطابق با نقشه جامع علمی کشور، برنامه پنجم مجلس و در راستای بیانات رهبری بوده است و یک اقدام وجود نداشته که مطابق با قانون نباشد.

 

به گفته وی، وزیر آموزش و پرورش 212 سفر استانی داشته است و 562 همایش با حضور 421 هزار و 685 نفر از فرهنگیان برگزار کرده است.

 

وی با بیان اینکه با وجود تحریم سال گذشته 23 میلیون جلد کتاب چاپ شد، اظهار کرد: با وجود مشکلات زیاد تمام کتاب‌ها چاپ و 15 شهریور توزیع شد.

 

وی با مقایسه فعالیت‌ها و اقداماتی که در دولت نهم و دهم و پیش از این دولت انجام گرفته است، خاطرنشان کرد: تعداد 570 دارالقرآن پیش از دولت نهم و دهم وجود داشته که اکنون 10 هزار مدرسه قرآنی وجود دارد و بیش از 1300 مدرسه قرآنی تخصصی احداث شده است.

 

حاجی‌بابایی ادامه داد: هوشمندسازی مدارس استثنایی و پنج برابر شدن سرانه این مدارس نسبت به سال‌های گذشته و همچنین استخدام پنج هزار برترین قرآنی در آموزش و پرورش، افزایش معلم ورزش از تعداد 10 هزار به 36 هزار، افزایش معلمان مشاوره از 10 هزار به 23 هزار از دیگر اقداماتی است که آموزش و پرورش در این دوره‌ها انجام داده است.

 

به گفته وزیر آموزش و پرورش، قبل از دولت دهم تعداد 900 مدرسه شاهد وجود داشته است که سال گذشته به 1300 مدرسه رسیده و با شروع سال تحصیلی این مدارس به تعداد 1500 مدرسه می‌رسد.

پایان پیام/
 

کد خبر 270072

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha