حق جویی ایرانیان، امتیاز ملت ایران بر کشورهای دیگر است

امام جمعه موقت بجنورد در نخستین نماز جمعه سال جهاد اقتصادی با اشاره به وﭕﮋگی های ممتاز جامعه ایرانی، حق جویی و حق خواهی ایرانیان را امتیاز ملت ایران بر کشورهای دیگر بیان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، حجت الاسلام والمسلمین اسحاق زاده، خطیب جمعه بجنورد در آئین وحدت بخش نماز جمعه (پنجم فروردین) که در محل مصلی امام خمینی(ره) این شهرستان برگزار شد با تبریک بهار طبیعت و آغاز سال نو گفت: عید نوروز عید باستانی ایرانیان و اکثر فارسی زبانان در سرتاسر جهان است.
 
امام جمعه موقت بجنورد با اشاره به وﭕﮋگی های ممتاز جامعه ایرانی و با بیان اینکه نوروز یکی از اعیاد ایرانیان و جزئی از فرهنگ ملت ما است در عین حال این عید را عامل امتیاز ایران و برتری ندانست و افزود: آنچه در این وادی مهم به نظر می رسد حق جویی ملت ایران است.
 
حجت الاسلام والمسلمین اسحاق زاده، خضوع و خشوع در برابر مومنان و خشم و غضب در مقابل مستکبران را دیگر عامل برتری و امتیاز ملت ایران دانست و افزود: ایرانیان در راه حق آنچنان جهاد می کنند که حتی از سرزنش دیگران نیز بیمی به دل راه نمی دهند.
 
وی عمیق ترین و آغاز پیوند ایرانیان با قرآن و اسلام را در هنگام سفر سلمان فارسی به مدینه و مکه و آشنایی ایشان با خاتم المرسلین ذکر کرد و افزود: این باب آشنایی باعث شد تا ملت ایران هرچه بیشتر با افکار و آرا مسلمانان و تعالیم الهی و قرآن کریم آشنا شوند.
 
 
 حجت الاسلام والمسلمین اسحاق زاده، با استناد به سخنانی از پیامبر اعظم(ص) در مورد سجایا و آینده ایرانیان بیان کرد: ایران، سرچشمه فیض برای جهانیان و ملت ایران مروج فرهنگ وآئین اسلام بوده و خواهند بود.
 
امام جمعه موقت بجنورد در خطبه های اول نیز با اشاره به حکم قصاص در مکتب اسلام، این حکم را باعث حیات جامعه خواند و شبه افکنی برخی خواص داخلی و برخی روشنفکران خارجی برای القای خشانت مکتب اسلام، اینگونه پاسخ داد: حکومت اسلامی قصاص را انجام نمی دهد بلکه این حق الناس است و به عهده ولی دم، اگر ولی دم رضایت دهد این حکم اجرا نمی شود.
 
خطیب جمعه بجنورد، گریزی به پخش سریال مختارنامه و حادثه کربلا و قیام مختار نیز زد و افزود: آنچه این فیلم تبیین می کند این است که تبعیت و پیروی از رهبر، باید در وقت مناسبش انجام شود و زمانی که فرصت از دست رفت نتیجه مثبتی ندارد بلکه همه تلاش ها به رفع ضرر و زیان و خسارت های به وجود آمده ختم می شود.
 
پایان پیام/
کد خبر 28009

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha