به گزارشخبرنگار سینمایی خبرگزاری شبستان، «حجت الله ایوبی» معاون سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سازمان سینمایی کشور در مراسم معارفه خودش، ضمن تشکر از علی جنتی، بیان کرد: یکی از حساس ترین و سخت ترین مدیریت ها بر عهده من گذاشته شده است. انگیزه من در این مسئولیت به اندازه آقای شمقدری نیست، اما فکر می کنم تقدیر این است در حال حاضر که اینجا هستم.
سینمای ایران غرب را از بحران در دهه هفتاد نجات داد
وی با اشاره به سینمای دهه هفتاد، توضیح داد: به سینماگران و وزیر ارشاد اطمینان می دهم که قدر این زمان را بدانم و تمام توانم را برای خدمت به سینمای پرافتخار نظام به خدمت بگیرم؛ سینمایی که باعث فخر جمهوری اسلامی ایران است، سینمایی که در سخت ترین شرایط به داد میرسد، سینمایی که سینمای تفکر و اندیشه است. سینمای ایران غرب را از بحران در دهه هفتاد نجات داد؛ اگر دهه هفتاد دوران مهد کودک سینمای ایران بوده است اما من از ژان کلود کالیر که از دوستان نزدیک من است پرسیدم جای سینمای ایران در فرانسه کجاست؟ او در پاسخ گفت «سینمای اروپا در دهه 70 متوقف شده بود اما سینمای ایران با نگاهی تازه وارد شد و راه نویی به ما نشان داد. اروپایی ها از سینمای ایران آموختند که می توانند در مقابل سینمای هالیوود ایستادگی کنند.»
رییس سازمان سینمایی به دیدار با 20 نفر از سینماگران و مدیران سینمایی طی دو روز ابتدایی کار خود اشاره کرد و گفت: این ملاقات ها ادامه پیدا خواهد کرد، چرا که از التهابات سینمای ایران اطلاع دارم. سینمای ایران جایگاهی را که باید، ندارد و قول می دهم که انشاالله با شفافیت، تدبیر، عدالت و استفاده از خردجمعی مشکلات را حل کنیم البته بدون حضور سینماگران این امر محقق نمیشود.
وی تاکید کرد: بدانید سازمان سینمایی خانه همه شماست همان طور که وزیر فرهیختهی ارشاد عنوان کرد که وزارت ارشاد متعلق به همه هنرمندان است.
سینمای ایران آمادگی ایفای نقش در عرصه روابط خارجی است
ایوبی با بیان اینکه با اعتماد متقابل میتوان شاهد بروز خلاقیت ها و اتفاق های مهم در سینما بود، خاطرنشان کرد: در همین چند روز غیر از شنیدن حرف های دوستان، تمام مقالاتی که در رسانه ها منتشر شده بود را خواندهام. سینمای ایران آماده انجام دادن وظیفه تاریخی خود است و این سینما آمادگی دارد در عرصه روابط خارجی سهم خود را برای اعتلای نظام ایفا کند.
جهان منتظر شنیدن صدا و تصویر ماست
وی به جایگاه سینمای ایران در بخش بین الملل اشاره کرد و حضور در عرصه های بین المللی حق ایران دانست و گفت: جهان منتظر شنیدن صدا و تصویر ماست، همچنان که حضور در جشنوارههای سینمایی معتبر و غیر سیاسی حق سینمای ایران است. کسانی که فقط برای جشنواره ها فیلم می سازند نتوانستند در این عرصه بمانند، آنهایی ماندگار شدند که خودشان بودند و ریشه در خاک و نظام اسلامی دارند.
صنعت سینمای ایران در حال خوابیدن است
ایوبی ابراز میدواری کرد که از حاشیه های سینمای ایران گذشته و به متن برسیم، خاطرنشان کرد: باید به مردم آموزش دهیم تا به سینما بروند. سال گذشته سینمای ایران فقط 10 میلیون نفر ورودی داشته است در صورتی که در یکی از کشورهای کوچک اروپایی این رقم 200 میلیون است. صنعت سینمای ایران در حال خوابیدن است، باید با گفتگو آن را به جایگاه اصلی خود برسانیم. من در هر جایی که مدیر بودم اولین شرطم این بود که باید فضایی دلپذیر برای کار فراهم شود تا همه با عشق و علاقه سر کار خود حاضر شوند.
تاسیس اتاق مشاوره سینما
معاون سینمایی وزیر ارشاد همچنین از تشکیل اتاق مشاوره در سازمان سینمایی خبر داد و افزود: در این اتاق مشاوره از صاحبان فکر و اندیشه دعوت می کنیم تا با همدیگر مسائل سینمای ایران را مرور کنیم.
وی مساله خانه سینما را کوچک شمرد و تاکید کرد: مشکل خانه سینما باید زود و با درایت وزیر و نظام جمهوری اسلامی ایران حل و فصل شود. سینمای ایران جوان رشیدی است که پرقدرت حرکت می کند اما در پای خود خار کوچکی دارد که آن مساله و اتفاقات مربوط به اختلاف بر سر خانه سینماست.
ایوبی در پایان ابراز امیدواری کرد که هر چه زودتر این خار از پای آن خارج شود و سینمای ایران بتواند در چارچوب نظام جمهوری اسلامی به خوبی حرکت کند.
پایان پیام/
نظر شما