ساسان ناطق، رئیس حوزه هنری استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اردبیل اظهار داشت: باید به تهاجم فرهنگی و حمایت و پشتیبانی از هنرمندان مناطق مرزی دقت و توجه بیشتری نسبت به سایر استانها و شهرستانها معطوف کرد.
وی رصد حرکت خزنده تهاجم فرهنگی در شهرستانهای مرزی را از وظایف مهم دستگاههای متولی فرهنگ و هنر استان دانست و افزود: هنرمندان شهرهای مرزی از ارکان امنیت فرهنگی هستند.
ناطق خاطرنشان کرد: با وجود اینکه هنرمندان شهرهای مرزی وظیفهای سنگین و خطیری در حفظ دستاوردهای انقلاب و ادبیات بومی دارند، کمتر در کانون توجه دستگاههای فرهنگی و مسئولان توزیع اعتبارات قرار دارند.
رئیس حوزه هنری استان اردبیل با اشاره به تشکیل اولین خط دفاعی در مقابل تجاوز روس در شهریور 1320 در منطقه توسط مرزنشینان شهرستانهای بیلهسوار، پارسآباد و گرمی، تصریح کرد: کمتوجهی به اجرای برنامههای مناسب و حمایت از هنرمندان این مناطق در کنار تخصیص اعتبار اندک برای این مناطق، بهمعنی گشودن خاکریزهای مقاومت به روی دشمن است.
ناطق گفت: با وجود اعتبار اندکی که همه ساله به حوزه هنری اختصاص داده میشود، پوشش فعالیتها و حمایت از هنرمندان متعهد شهرستانها را از وظایف مهم خود میدانیم و نسبت به برگزاری کارگاههای هنری و ادبی و تکمیل دانش علمی و عملی هنرمندان اقدام میکنیم.
رئیس حوزه هنری استان اردبیل یادآور شد: به همین منظور، امسال سعی کردهایم توجه ویژهای به شهرستانهای مرزی داشته باشیم و در این جهت، دو کارگاه داستاننویسی و تاریخ شفاهی(خاطرهنویسی دفاع مقدس) را در شهریورماه برای هنرمندان و ادبدوستان شهرستان پارسآباد برگزار میکنیم.
این مسئول در پایان سخنان خود مرزنشینها را پیشانی دفاع از انقلاب و آرمانهای آن عنوان کرد و بیان داشت: هنرمندان با توجه به شناختی که از منطقه دارند، میتوانند با تولید آثار هنری و ادبی ارزشمند، در انتقال مفاهیم و معانی تأثیرگذار باشند.
پایان پیام/
نظر شما