به گزارش خبرگزاری شبستان، یوسف امینی اظهار داشت: آثار فاخری طی یک دهه برگزاری این جشنواره توسط هنرمندان توانمند خوشنویس ایجاد شده که این آثار باید بیش از پیش در معرض دید مردم قرار گیرد.
وی با بیان این که جشنواره خوشنویسی رضوی درتبیین معارف رضوی نقش مهمی ایفا کرده است گفت: هنر خوشنویسی از گذشته تاکنون با فرهنگ و دین ما پیوند خورده و خدمات شایستهای را به فرهنگ و ادبیات داشته است.
امینی هنر خوشنویسی را یکی از بینقصترین هنرهای محتوایی برشمرد و اذعان داشت: خوشنویسی هنری است که به عنوان بینقصترین هنرهای محتوایی شناخته میشود چراکه غالب آثار این هنر به آیات، احادیث و اشعار شاعران فرهیخته و بزرگ با مضامین محتوایی و معنوی میپردازد.
معاون قران و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به تاثیر فرهنگ اسلامی در هنر خوشنویسی کشور، یادآور شد: فرهنگ اسلامی باعث رونق بخشیدن به هنر خوشنویسی شده است.
امینی در رابطه با تاثیر برگزاری جشنواره خوشنویسی رضوی یادآورشد: تاثیری که جشنواره های مختلف بر کار یک خوشنویس می گذارد موجب می شود تا نقطه نظر هنرمند به جریان رقابتی معطوف شود و درمسیر تعالی و رشد حرکت کند.
وی در پایان با بیان این که هنرمند به توجه و نگاه مخاطب نیازمند و حضور و توجه مخاطبان موجب دلگرمی هنرمندان است افزود : نمایش آثار جشنواره و بازدید عموم افراد جامعه از این آثار می تواند در افزایش این دلگرمی تاثیرگذار باشد.
پایان پیام/
نظر شما