کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان به خبرنگار شبستان گفت: موضوع آموزش و سوادآموزی یکی از کارکردهای مهمی بوده است که همواره در صدر اسلام مورد توجه بود و مساجد مرکز علم آموزی بوده اند.
وی با تا کید بر اهمیت پیوند علم و مسجد، اظهار داشت: قرآن کریم از مسجد به عنوان اولین پایگاه اصلی هدایت بشریت نام برده است و اگر مساجد محور آموزش سازنده باشند، قطعا به جایگاه اصلی مسجد باز گشته ایم.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان با اشاره به انعقاد تفاهم همکاری این دبیرخانه با نهضت سوادآموزی، اذعان کرد: بر اساس این تفاهم نامه معرفی افراد واجد شرایط به نهضت سوادآموزی برای گذراندن دوره های توجیهی و شیوه تدریس با اولویت دادن به داوطلبان، ابلاغ بخشنامه به رابطین خود در سراسر کشور درباره لزوم همکاری در اجرای برنامه و بیان اهمیت سوادآموزی از تعهدات ستاد عالی کانون های مساجد است.
این مقام مسئول افزود: اهتمام به این امر، همکاری برای ایجاد امکان استفاده نهضت سوادآموزی از ظرفیت های علمی، فرهنگی و فضای در اختیار کانون برای اجرای مناسب مطلوب برنامه در دستور کار قرار می گیرد.
گلباغی تصریح کرد: این طرح در راستای تعامل مسئولان کانون های مساجد و ظرفیت های مؤثر آن در جذب بی سوادان و تحقق ریشه کنی بی سوادی در استان اجرا می شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 300 کانون مسجد در استان فعالیت دارد، افزود: این تفاهم نامه با هدف توسعه و تقویت فرهنگ کسب علم و دانش و به صفر رساندن بی سوادی و اجرای برنامه تحکیم سواد در گروه سنی 10 تا 49 سال با استفاده از ظرفیت های موجود امضا شد.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان، شناسایی و معرفی نیروهای واجد شرایط همکاری در برنامه به عنوان آموزش دهنده، شناسایی و ثبت نام بر اساس بانک اطلاعات اسمی بیسوادان و آموزش گروه هدف از جمله فعالیتهای کانونهای مساجد کردستان در راستای باسواد کردن افراد بیسواد اعلام کرد.
پایان پیام/
نظر شما