برای تبلیغ دین از سخنان سطحی و کلیشه ای پرهیز شود

خبرگزاری شبستان:مدیر پژوهشکده مهدویت و بشریت با بیان اینکه استفاده از هنر در ترویج و توسعه فرهنگ مهدویت در مساجد موثراست گفت: برای تبلیغ دین از سخنان سطحی و کلیشه ای پرهیز شود.

به گزارش خبر گزاری شبستان  از مشهد، حجت الاسلام سید مسعود پورسیدآقایی، مدیر پژوهشکده مهدویت و بشریت در نشست توانمندسازی اعضای کانون های مهدویت مساجدشهر مشهد اظهار کرد:هر فعالیتی که بتواند به رشد و توسعه فرهنگی دینی به خصوص ترویج فرهنگ مهدویت کمک کند لازم و ضروری است.

 

وی بابیان اینکه در حوزه تربیت دینی باید از فرهنگ اهل بیت (ع) بهره گرفت، افزود: اگر می خواهید افرادی که به مسجد می آیند با فرهنگ مهدویت انس پیدا کنند با کلام و روش های مختلف با استفاده از ابزار هنر به خصوص برای نسل کودک و نوجوان، این فرهنگ را به درستی معرفی کنید.

 

دبیرهمایش بین المللی دکترین مهدویت به استفاده از ابزار هنر در مساجد اشاره کرد و افزود: اجرای تئاترهای مهدوی، سرود، و حتی نگارش فیلم نامه های مهدوی با تایید کارشناس مهدوی یکی دیگر از روش های ترویج فرهنگ مهدویت در مساجد است.

 

وی با تاکید بر اینکه شایسته است در عرصه تبلیغ دینی، به سخنان سطحی و کلیشه ای بسنده نکنیم تا نسل آینده ناخودآگاه چنین تصور نکنند که اندیشه دینی یک امر فرعی و حاشیه ای است، اذعان داشت:متاسفانه نتوانسته ایم مسئله مهدویت را همچون پاره ای از مباحث علمی دیگر مانند معرفت شناسی، تئوری های حکومت، کثرت گرائی و کثرت اندیشی، سنت و مدرنیسم به عرصه گفتگو و تئوری پردازی بکشانیم و زوایای گوناگون بحث را مورد نقد و نظر قرار دهیم.

 

حجت الاسلام پورسیدآقایی در همین زمینه ادامه داد: خارج ساختن بحث مهدویت از عرصه های سنتی و وارد کردن آن در محیط های پژوهشی علمی موجب می شود که مسئله مهدویت بر زندگی انسانها اثر گذاشته و آنها را با امام عصر(ع)مرتبط سازد.

 

بنابرگزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری مشهد، وی با اشاره به این مطلب که آموزه دینی مهدویت دارای دامنه تاریخی است و از بنیادی ترین اصول اعتقادی مسلمانان شمرده می شود، ادامه داد: با توجه به اهمیت موضوع مصلح جهانی در بین ادیان، لازم است اندیشمندان با تئوری پردازی و گفت وگوهای علمی، نقد و نظرها و نکته سنجی ها و اظهارنظرهای ژرف پیرامون این آموزه، به قوت علمی این موضوعِ بین الادیانی بیفزایند.

 

دبیرهمایش بین المللی دکترین مهدویت در مشهد افزود: امروزه پیروان ادیان نتوانسته اند دکترین مهدویت را مانند تئوریهای معاصر، عرضه کنند و به فرهنگ سازی بپردازند چرا که امروز متاسفانه دامنه فعالیت های فرهنگی در مورد آموزه وحیانی مصلح جهانی، بسیار اندک است و کمتر فعالیت ژرفی در این عرصه صورت گرفته است.

 

پایان پیام/

کد خبر 304152

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha