کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کردستان با تشریح برنامههای ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر این دبیرخانه، به خبرنگار شبستان گفت: ماه محرم و صفر به عناون فرصتی مناسب برای تبیین و تبلیغ مباحث دینی باید مورد توجه مسئولان باشد.
وی ادامه داد: توجه ویژه به اجرای فریضه دینی و ارزشمند امر به معروف و نهی از منکر از الزامات جامعه کنونی برای پایداری اهداف دین است.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کردستان افزود: نهادینه کردن فریضه امر به معروف در جامعه عامل پایداری ارزشهای دینی شده و به رشد معنویات کمک میکند.
گلباغی، برنامه ریزی در جهت تقویت فرهنگ اصیل عاشورا و مقابله فرهنگی با آسیب های موجود در برخی برنامه های عزاداری، با به کار گیری و اجرای برنامه های ویژه و هدفمند را از مهمترین تصمیمات ستاد ساماندهی شئون فرهنگی استان برشمرد.
وی توجه به موضوع آگاهی بخشی دینی و بصیرت افزایی به عنوان مهم ترین بازخورد در برنامه های مناسبتی، توجه جدی به مقوله سبک زندگی دینی در کلیه برنامه ها، زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای گرانقدر، تجلیل و حمایت از شخصیت های فعال در حوزه تولیدات آثار فرهنگی و هنری مرتبط با مناسبت های دینی، توسعه بخشیدن و ترویج سنت های حسنه از جمله نذز کتاب های مرتبط با فرهنگ عاشورا و استفاده از تمامی ظرفیت های فرهنگی در زمینه های مختلف در بزرگداشت برنامه های محرم و صفر را مورد تاکید این دبیرخانه عنوان کرد.
مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان نیز از برپایی 10 محفل انس با قرآن، سوگواره فیلم و عکس عاشورایی، برگزاری ششمین کنگره سراسری شعر عاشورایی، سوگواره فرهنگ عاشورایی و مقابله با نحله های انحرافی از جمله برنامه های درنظر گرفته شده برای ایام محرم است.
وی افزود: برپایی مراسم زیارت ازبعید در همه شهرستان ها، برگزاری مسابقه وبلاگ نویسی عاشورا در آیینه رسانه ها، تهیه تراکت های ویژه عاشورا به زبان کردی و برپایی همایش پیاده روی روحانیون و علمای دینی سنندج از دیگر برنامه های هفته امر به معروف و نهی از منکر است.
پایان پیام/
نظر شما