تیم مذاکره‌کننده مورد حمایت ملت/رابطه با آمریکا در صورت تغییر رویکرد

خبرگزاری شبستان: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت حمایت از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای گفت: تیم مذاکره‌کننده با بصیرت کامل وارد شود و بداند با چه کسی مذاکره می‌کند.

حجت‌الاسلام وحید احمدی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مورد تیم مذاکره‌کننده و اینکه مذاکره با آمریکا به معنای برقراری ارتباط با این کشور نیست، به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: افراط و تفریط در هر زمینه‌ای مذموم است و می‌تواند آفت باشد، هم بی‌توجهی به نقشه‌های دشمن هم خوش‌بینی‌های بی‌حساب و کتاب، خوش‌خیالی بی‌حساب و کتاب در قالب تفریط پاسخ‌گو نیست.

وی اظهار کرد: ما به عنوان کشوری که از اقتدار خوبی برخوردار هستیم و با یک‌سری از کشورها نیز دچار چالش بوده‌ایم اما برخی از قدرت‌ها حضور ایران را نمی‌توانند تحمل کنند زیرا آنها کشورهایی می‌خواهند که تسلیم باشند و در مسیری که طی می‌کنند، حرکت کنند در حالی که ایران مسیر استقلال خودش را داشته است و نظرات خودش را مطرح کرده است به تبع برخی از کشورها با این نظرات چالش دارند.

حجت‌الاسلام احمدی گفت: در عرصه بین‌الملل ارتباطات، مذاکرات، گفت‌وگوها و تعاملات امر طبیعی است و هر کشوری نیز به دنبال منافع خودش است، بنابراین اگر ما توقع داشته باشیم که آمریکاییان به منافع ملی ما توجه داشته باشند یک توقع بی‌ربطی است و ما هم بایستی به دنبال تأمین منافع ملی خودمان باشیم و برای رسیدن به چنین هدفی اگر تیمی مذاکره می‌کند اولا این موضوع تعریف شده است و مسیر راه مشخص است و این تیم بایستی مورد حمایت آحاد ملت و مراکزی که حمایت‌های آنها اثرگذار است، قرار گیرد.

وی ادامه داد: این حمایت به مفهوم این نیست که ما بی‌توجه به مسایل باشیم و لذا هرگونه برچسب و طرح ایده‌ای که موجب تضعیف گروه مذاکره‌کننده باشد به نفع منافع ملی نیست و مقام معظم رهبری به این موضوع تذکر جدی داده‌اند و باید مورد توجه همه باشد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تأکید کرد: از طرفی نیز توصیه به تیم مذاکره‌کننده می‌شود که آنها نیز همان‌گونه که انتظار است و تاکنون نیز وجود داشته است با بصیرت کامل نگاه کنند و بدانند با چه کسی مذاکره می‌کنند، به دنبال چه هستند، این توقعی است که همه باید به آن توجه جدی داشته باشند.

وی گفت: ما در گذشته نیز در موارد خاصی همانند موضوع افغانستان و عراق با آمریکاییان مذاکره داشتیم و قطعا در آن مقطع نیز هیچ‌گاه مباحث ارتباط و رابطه نبوده است.

احمدی ادامه داد: رابطه ما با آمریکا نیز زمانی محقق می‌شود که آمریکاییان تغییر رویکرد عملی دهند و حقوقی که از ملت ایران صنایع کردند، احیا کنند و برگردانند و عذرخواهی کنند و جمهوری اسلامی ایران به این جمع‌بندی برسد که آملریکا دست از خوی سلطه‌گری، استکباری دست برداشته است و نسبت به حقوق ایزان نیز تمکین کند.

پایان پیام/
 

کد خبر 310193

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha