به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام رمضان زاهدی، مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی، امروز صبح (30 آبان) در نشست تخصصی کتابداران کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی که در مسجد باقرالعلوم(ع) بیرجند برگزار شد، اظهار داشت: کانون های فرهنگی هنری مساجد به سه دسته فعال، نیمه فعال و تعطیل تقسیم می شوند.
وی با بیان اینکه کانون های فعال برنامه های متعددی را در مسجد و کانون اجرا و گزارش عملکرد خود را به دبیرخانه کانونهای مساجد ارائه می دهند، افزود: کانون های نیمه فعال برنامه های مختلفی را در کانون اجرا ولی گزارش عملکرد خود را به این نهاد ارسال نمی کنند.
به گفته وی، کانون های تعطیل در اجرای برنامه ها و تحویل گزارش کار ضعیف عمل می کنند.
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی با تاکید براینکه تخصیص اعتبارات بر اساس ارائه گزارش عملکرد کانونها انجام می شود، اذعان کرد: کانون های فعال که برنامه های متعددی را اجرا می کنند از بیشترین اعتبارات بهره مند می شوند.
وی بر تعامل بیشتر کانونها با دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی تاکید کرد و گفت: مدیران کانون های مساجد استان باید سعی کنند گزارش تمامی برنامه ها و فعالیت هایی که در کانون انجام می شود را به این نهاد ارائه دهند.
معاون آموزش و پژوهش دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی نیز در این نشست با اشاره به هفته کتاب و کتابخوانی، اظهار داشت: کتاب و کتابخوانی نقش بسزایی در توسعه فرهنگی، علمی و سیاسی کشور دارند.
محمدرضا نخعی پور، همجواری کانون های فرهنگی هنری با مساجد را یکی از مهمترین ویژگی های این مراکز ذکر کرد و افزود: کتابخوانی یک امر مقدس است.
وی از افزایش علم به عنوان یک امر مقدس یاد کرد و گفت: زیبایی کار کتابخانه های فرهنگی هنری در جوار مسجد بودن آنها است چرا که مراجعه کنندگان به کتابخانه ها به این مراکز برای استفاده از کتاب، به محیط مسجد مراجعه می کنند و این امر نیز تاثیر بسزایی در روح و روان افراد می گذارد.
معاون آموزش و پژوهش دبیرخانه کانون های مساجد خراسان جنوبی با اشاره به اینکه غنای موضوعات کتابهای موجود در کتابخانه های کانونهای مساجد از وضعیت بسیار مطلوبی برخوردار است، گفت: ممکن است گاهی موضوع کتابها با نیاز مناطق مختلف استان همخوانی نداشته باشد و این امر از جمله مشکلات استان است.
پایان پیام/
نظر شما