ماجرای حافظ قرآن شدن کربلایی کاظم ساروقی منتشر شد

خبرگزاری شبستان: کتاب «تجلی قرآن و عترت» نوشته احمد محسنی گرگانی، با بررسی زندگی کربلایی کاظم ساروقی و ماجرای حافظ قرآن شدن او منتشر شد.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، کتاب «تجلی قرآن و عترت» در معجزع حافظ شدن کربلایی کاظم ساروقی، از سوی انتشارات دارالکتب الاسلامیه منتشر شد.

بر پایه این گزارش، این کتاب در قالب پنج بخش با عنوان های «جایگاه قرآن کریم»، «سرداران ناشناخته در ساروق و اراک»، «عبیدالله اعرج بن حسین الاصغر به روایت انساب»، «فضائل امام زاده پرافتخار علی الصالح»، «داستان حافظ قرآن شدن کربلایی کاظم ساروقی در بقعه امام زادگان شهید ساروق»، سامان یافته است.

کربلایی کاظم کریمی ساروقی در ساروق که از روستاهای اطراف اراک است در سال 1300 هجری قمری متولد شد و در همان جا زندگی و بزرگ شد. او سواد خواندن و نوشتن نداشت اما در حدود 55سالگی چشم جان و دل او به قرآن بینا و نورانی گردید و به گفته فرزند بزرگوارشان اسماعیل کریمی، کربلایی کاظک که بزرگترین اعجاز قرآن را به همراه داشت و در هفتم محرم الحرام 1377 قمری در قم وفات کرد و در قبرستان نو به خاک سپرده شد.

آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره کربلایی کاظم اظهار داشتند: مرحوم کربلایی کاظم را من دیده بودم، در مشهد پهلوی آن مناره مسجد گوهرشاد نشسته بود قرآن اش هم دستش بود هرکس هم هر آیه ای را می گفت و می پرسید با نداشتن سواد اصلا باز می کرد آن آیه را با دستش با انگشت اش نشان می داد، این را من خود دیدم و امتحان کردم، این سماعی نبود.


مرحوم کربلایی کاظم همان کسی است که بی سواد بود و در جوانی و بر اثر یک توسلی به همان امام زاده که همان منطقه خودشان است، بنده هم رفتم آن امامزاده را زیارت کردم، همان امامزاده ای که در ساروق هست(البته چند تا امامزاده در ساروق عهست) آن شبستانی که ایشان در آنجا شب بیتوته کردند و در همان جا هم مشرف شدند به حمل قرآن در ذهنشان، آن شبستان را بنده رفتم و دیدم آن آیاتی که دیده بود میت واند بخواند و حافظ قرآن و نه فقط حافظ قرآن بلکه بهب یک شکل عجیبی مسلط بر همه قرآن.

گفتنی است کتاب «تجلی قرآن و عترت» با شمارگان 3000نسخه، در 284 صفحه در قطع رقعی از سوی انتشارات دار الکتب الاسلامیه، برای دومین بار در سال جاری تجدید چاپ شد.

پایان پیام/

کد خبر 317508

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha