محمد دهنوی، مدیر انتشارات تلاوت وابسته به سازمان دارالقرآن الکریم درباره تالیفات در دست نشر این سازمان به خبرنگار شبستان گفت: تامین کتب موردنیاز طرحهای تفصیلی و متمرکز در سراسر کشور و در سطوح مختلف آموزشی از مبتدی تا پیشرفته مهمترین محور کاری انتشارات تلاوت در سال 90 محسوب میشود.
وی با بیان این مطلب که انتشار انواع قرآن در قطعهای متنوع و با ترجمههای مختلف نیز در دستور کار این انتشارات قرار دارد، عنوان کرد: همسو با تعامل ایجاد شده میان سازمان دارالقرآن و موسسات و انتشارتهای فعال در عرصه قرآن تولید نرم افزارهای قرآنی برای توزیع در موسسات و نهادهای تحت پوشش سازمان نیز در سال 90 پیگیری میشود.
دهنوی تصریح کرد: ارتقای کیفی آثار و تامین نیاز قرآن آموزان و معلمان در راستای خدمات دهی حداکثری به علاقه مندان فراگیری کتاب الهی، مهمترین برنامهای است که انتشارات تلاوت در سال جهاد اقتصادی با جدیت درپی تحقق آن است.
مدیر انتشارات تلاوت پرهیز از ورود به عرصه تجاری نشر قرآنی را هدف اصلی سازمان دارالقرآن برشمرد و ادامه داد: خوشبختانه در کنار تحقق این هدف در سال همت و کار مضاعف علاوه بر قرآن، کتب آموزشی انتشارات تلاوت در شمارگانی بالا انتشار یافت و در سطح کشور توزیع شد.
وی درباره شمارگان قرآنهای منتشر شده در سال گذشته بیان کرد: قرآن با ترجمه آیت الله مکارم شیرازی در شمارگان 79 هزار نسخه، مصحف با ترجمه ابوالفضل بهرامپور در شمارگان 292 هزار نسخه، قرآن با ترجمه الهی قمشهای در شمارگان 952 هزار نسخه، قرآن با خوشنویسی صفا مهدوی و ترجمه آیت الله مکارم شیرازی در شمارگان 416 هزار جلد و قرآن جیبی با ترجمه بهرامپور در شمارگان 60 هزار نسخه در سال 89 به همت انتشارات تلاوت منتشر و توزیع شده است.
دهنوی با بیان این مطلب که علاوه بر قرآن تالیفات آموزشی نیز به همت این انتشارات در کشور توزیع شده است، ابرازکرد: «آموزش روخوانی و روانخوانی» در شمارگان 53 هزار نسخه، «هنر تلاوت» در شمارگان 15 هزار نسخه، «رسم المصحف» با شمارگان 33 هزار نسخهای، «فرهنگ مفاهیم» با شمارگان 17 هزار جلدی، «آموزش مفاهیم» جلدهای یک تا 9 با شمارگان یک میلیون و 584 هزار نسخه و «قرآن در بیان» با شمارگان 3 هزار جلدی منابع آموزشی منتشر شده این انتشارات در سال گذشته به شمار میرود.
وی اعلام کرد: همسو با استقبال صورت گرفته و با پیش بینیهای انجام شده این شمارگان در سال جهاد اقتصادی و به منظور تامین منابع آموزشی دورههای قرآن آموزی در سراسر کشور حداقل به دو برابر افزایش مییابد.
دهنوی به درخواست هماهنگی سایر انتشاراتهای قرآنی با سازمان دارالقرآن در راستای ایجاد هماهنگی در بازار نشر قرآنی اشاره و بیان کرد: سازمان دارالقرآن الکریم به عنوان اصلیترین متولی فعالیتهای قرآنی در کشور میتواند درپی تعامل با دیگر انتشاراتهای قرآنی نیازهای روز جامعه را تشخیص داده و متناسب با آنها تولیدات قرآنی را در عرصه نشر مکتوب و الکترونیک به بازار عرضه کند.
وی با تاکید بر لزوم سرمایه گذاری هرچه بیشتر در امر نشر قرآنی کشور یادآور شد: خوشبختانه انتشارات تلاوت با مشکل خاصی در امر نشر قرآن مواجه نیست و شاید تنها مشکل این عرصه کمبود اعتبارات تخصیصی باشد که تنها به عرصه نشر مختص نشده و سایر فعالیتهای سازمان را نیز تحت تاثیر قرار میدهد از این رو انتظار میرود مراجع مربوطه نسبت به رفع این نقیصه اقدام کنند.
پایان پیام/
نظر شما