خبرگزاری شبستان_ قم:
ابوطالب ابراهیمی، مسئول کانون فرهنگی هنری یادگار امام در روستای کرمجگان (کرمچگان) یکی از کانون های فعال روستایی استان قم است که بر لزوم آشنایی جوانان روستایش با آثار و برکات شهدا و جانبازان سال های جنگ تحمیلی تاکید ویژه ای دارد.
وی با اشاره به برخی از فعالیت های این کانون در قالب طرح های مختلف گفت: کانون یادگار امام فعالیت های خود را از سال 89 آغاز کرده و در حال حاضر با 150 عضو دارد.
وی با اشاره به برنامه های این کانون برای جوانان و نوجوانان روستای کرمجگان ادامه داد: ما در این کانون سعی داریم تا در حد توان اعضا را با آسیب های اجتماعی و فرهنگی آشنا کنیم.
مسئول کانون فرهنگی هنری یادگار امام گفت: یکی از برنامه های ما برای اعضا ایجاد فضایی برای بازی های رایانه ای بچه هاست و تلاش کرده ایم که در این زمینه از بازی های ایران هم بهره بگیریم.
وی در ادامه با اشاره به برخی از برنامه های تابستانی این کانون خاطرنشان کرد: در کنار برگزاری کلاس های آموزشی مختلف تلاش کرده ایم تا با قرار دادن مجلات و نشریات به روز زمینه را برای آشنایی فکری اعضا با مسائل طرح شده در این نشریات فراهم کنیم.
ابراهیمی افزود: تابستان بهترین فرصت برای ارائه آموزش های هدفمند به جوانان است و در همین راستا تلاش کرده ایم تا در تابستان گذشته برای اعضای علاقمند کانون یادگار امام آموزش هایی برگزار شود که بحث کارآفرینی هم در آن لحاظ شده باشد.
وی با اشاره به امضای تفاهم نامه از سوی این کانون اضافه کرد: برنامه های خیمه شهدا، طرح صراط و حلقه های معرفت از جمله برنامه های این کانون در طول سال تحصیلی است.
انتشار نشریه "نسیم روستا" از سوی کانون یادگار امام
مسئول کانون فرهنگی هنری یادگار امام روستای کرمجگان گفت: نشریه تجربی "نسیم روستا" سه سالی است که توسط این کانون منتشر می شود و تا کنون هفت شماره آن با مضامین فرهنگی، اجتماعی و ورزشی منتشر شده است.
وی با اشاره به تعداد شهدای این روستا و با تاکید بر لزوم زنده نگاه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت در میان جوانان و نوجوانان روستای کرمجگان افزود: این روستا با داشتن 42 شهید و تعدادی از ایثارگران سرافراز بازمانده از سال های دفاع مقدس از روستاهای شهید پرور استان به شمار می رود که قسمت هایی از وصیت نامه این شهدا با هدف حفظ فرهنگ ایثار و شهادت در این گاهنامه منتشر می شود.
ابراهیمی ادامه داد: نرم افزار جامع شهدای روستا نیز در همین راستا توسط این کانون تهیه شده است.
وی در ادامه با اشاره به برخی از فعالیت های صورت گرفته در این کانون خاطرنشان کرد: ما در کنار برنامه های جاری کانون تلاش کرده ایم با یک سری کارهای ابتکاری مردم و جوانان را به حضور در مسجد تشویق کنیم.
ایجاد صندوق قرض الحسنه برای رفع مشکلات مالی مردم روستا در مسجد جامع امام خمینی (ره)
وی گفت: در همین راستا تصمیم به ایجاد صندوق قرض الحسنه در مسجد جامع امام خمینی (ره) گرفته ایم تا با استفاده از منابع مالی آن و کمک به رفع مشکلات اهالی روستا با احیای سنت قرض الحسنه و استفاده از کمک افراد توانمند از ین جنبه هم زمینه های حضور و گرایش بیشتر مردم به مسجد را فراهم کنیم.
مسئول کانون فرهنگی هنری یادگار امام تصریح کرد: برای راه اندازی این صندوق در نظر داریم تا شورایی با حضور افرادی که تمکن مالی خوبی دارند، تشکیل دهیم و اهالی که در زمینه های ازدواج، درمان و یا شهیه دانشگاه فرزندان خود با مشکل مالی مواجه هستند از این طریق تا حدی حایت شوند.
وی در ادامه با اشاره به شرایط فعالیت این کانون در مسجد جامع امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد: ما در کانون انتظار همکاری و همدلی بیشتر این بخش را داریم چرا که این همکاری ها باعث می شود تا به اهداف مورد نظر سریع تر دست یابیم.
ابراهیمی در خصوص کتابخانه فعال در این کانون گفت: در این کتابخانه پنج هزار جلد کتاب در موضوعات مختلف گرآوری شده که منبع مطالعاتی خوبی را در اختیار اعضای علاقمند قرا می دهد.
وی ادامه داد: اجرای برنامه های تفریحی، آموزشی و اردویی یکی از راهکارهای مهم در جذب نسل جوان مخصوصا در روستاها به سمت کانون های فرهنگی هنری مساجد می باشد.
شرکت اعضای کانون یادگار امام در نماز جمعه بخش کهک
وی در پایان با اشاره به شرکت اعضای این کانون در نماز جمعه بخش کهک گفت: مدتی از اجرای این طرح در کانون یادگار امام می گذرد و به نظرم باید دیگر کانون ها نیز با چنین روش هایی اعضای خود را در نماز جمعه مشارکت دهند.
پایان پیام/
نظر شما