حسین براتی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: با توجه به اینکه یکی از وظایف ستاد عالی کانون های مساجد از سوی شورای انقلاب فرهنگی در سال 71 پرداختن به حوزه کتابخانه های مساجد بود، از این رو ستاد عالی تصمیم گرفت به صورت جدی تری در این حوزه ورود کند.
وی با بیان اینکه ستاد عالی سیاست جدیدی را از سال گذشته در حوزه کتابخانه های مساجد در پیش گرفت، تصریح کرد: در این راستا ستاد تفام نامه ای را تهیه و تدوین کرد و پس از تصویب و اعطای مجوز به کانون های فرهنگی هنری مساجد، مجوز کتابخانه های کانون های مساجد نیز صادر شد.
وی افزود: در همین راستا هیئت های ارزیابی و کارشناسی از سوی ستاد عالی به سراسر کشور از جمله استان خوزستان اعزام و از برخی کتابخانه های مساجد بازدید و تعدادی را در مرحله اول انتخاب کردند و پس از طی مراحل اداری و قانونی موفق به اخذ مجوز کتابخانه های عمومی کانون های فرهنگی هنری مساجد شدند.
براتی، با بیان اینکه در مرحله اول 24 مجوز در دستور کار قرار گرفت و با توجه به اقتضائات ستاد عالی نسبت به اخذ مجوز رسمی از ستاد برای مابقی کتابخانه های موجود اقدام می شود، اضافه کرد: خوشبختانه ما موفق شدیم از کل منابع استانی تعداد 300 کتابخانه مسجد را به صورت باز و مخزن دار ایجاد کنیم.
وی عنوان کرد: ما حقیقتاً در این حوزه با مشکلات عدیده ای از جمله تهیه وسایل سرمایشی، گرمایشی و... مواجه هستیم که لازم است متولیان کتابخانه های مساجد و خیرین در این حوزه ورود جدی تری داشته باشند و زمینه را برای رشد هر چه بیشتر فرهنگ کتابخوانی در سطح مساجد فراهم کنند.
پایان پیام/
نظر شما