حوزه های علمیه انتقال دهنده مفاهیم چگونه زندگی کردن باشند

خبرگزاری شبستان:مدیراجرایی حوزه علمیه خراسان بابیان اینکه حوزه های علمیه می توانند انتقال دهنده مفاهیم چگونه زندگی کردن باشند، گفت:روحانیون باانجام روش های سبک زندگی دینی این الگوی اسلامی رادرجامعه ترویج دهند.

حجت الاسلام علی اکبر فرجام، مدیراجرایی حوزه علمیه خراسان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد، اظهار کرد: سبک زندگی اسلامی از یک سو جنبه تبیینی و تبلیغی و از سویی دیگر جنبه عملی و اجرایی دارد.

 

وی افزود: در سبک زندگی اسلامی هم معیارها، شاخص ها و ملاک های زندگی اسلامی در متون دینی ما بیان شده و هم ائمه معصومین(ع) و بزرگان دینی ملزم و مقید به سبک زندگی اسلامی بوده اند.

 

حجت الاسلام فرجام تصریح کرد: حوزه های علمیه می توانند انتقال دهنده مفاهیم چگونه زندگی کردن باشند و هم می توانند منتقل کننده رفتارها و منش پیشنیان بوده و خود نیز با انجام روش های سبک زندگی دینی این الگوی اسلامی را در جامعه ترویج دهند.

 

وی با اشاره به اینکه همه گروه ها در جامعه می توانند انتقال دهنده سبک زندگی اسلامی باشند، خاطر نشان کرد: مجموعه نهادها، سازمان ها و اداراتی که عهده دار امور فرهنگی همچون سازمان تبلیغات، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و نهادهایی که به هر نحوی جنبه فرهنگی دارند متولیان اصلی ترویج و نهادینه کردن سبک زندگی دینی در جامعه هستند.

 

مدیراجرایی حوزه های علمیه خراسان بیان کرد: مقام معظم رهبری براساس تحلیل اطلاعاتی که از وضعیت و شرایط موجود جامعه دارند ایده هایی را مطرح می کنند که نامگذاری سال ها یکی از مواردی است که ایشان براساس بررسی های کارشناسی قبلی و وشرایط جامعه این نامگذاری را انجام می دهند.

 

وی اشاره ای به سخنرانی مقام معظم رهبری در خراسان شمالی با موضوع سبک زندگی اسلامی داشت و تاکید کرد: رهبری به عنوان هدایت کننده جریان فکری و فرهنگی جامعه به این نتیجه رسیدند که لازم است طرح مسئله سبک زندگی در سطح عموم باشد.

 

حجت الاسلام فرجام ادامه داد: مجموعه رفتارها، برخوردها، کنش ها و واکنش های جامعه، رهبری را به این نتیجه رساند که لازم است یک بحث جدیدی مطرح شود تا این رفتارهای ناپسند، تمایزها و تضادهای احتمالی در جامعه در چارچوب معیارها و ملاک های اسلامی صورت گیرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 320603

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha